RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Cazare San Francisco: Geamuri fara bariera de zgomot. Felicitari insotitorului de grup si multumiri pt presatia EXCEPTIONALA

Fam Terecoasa - Statele Unite

04.09.2014

A fost o excursie splendida, cu locuri minunate! Dar a fost foarte putin timp petrecut in orasul propriu zis. Da, optionalele au meritat, dar am fosr mereu pe fuga. In rest, numai de foarte bine!

Tora Badulescu - Statele Unite

04.09.2014

Insotitorul de grup a fost excelent. Cazarea in LA a fost extraordinara. Ar fi fost ideal daca s-ar fi putut realiza o excursie optionala din LA la San Diego si alt optional intr-o rezervatie de indieni.

Pirnuta Oana Andreea - Statele Unite

04.09.2014

Excursiile optionale sunt foarte bune, cu mentiunea ca mai trebuie o zi in NY si Miami, pentru ca altfel este prea scurt timpul aici. Ar trebui sa introduceti special o zi de shopping!

Tiron Oana - Statele Unite

26.08.2015

Dl Radu - este exceptional! Documentat, explicand clar si punctand lucrurile esentiale. Calm, amabil, cu zambetul pe buze. Excursia reconfortanta si extrem de interesanta. Cele 2 zile in autocar au trecut relativ usor.

Ianas Andrei - Statele Unite

19.08.2014

Domnul Radu, ca de obicei este un ghid exceptional. Amabil, documentat, rabdator (toate la superlativ!). Multumesc si doamnelor Corina si Cristina Vascan - Paralela45.

Ianas Andrei - Statele Unite

09.09.2015

O destinatie de vis, foarte bine organizata de Dl. Radu Modoi. Mii de multumiri dlui Radu si aprecierile noastre foarte bune!

Mitran Viorel & Mitran Didina - Statele Unite

09.09.2015

Traseul a fost foarte frumos, bine gandit ca zone geografice, de o frumusete inaltatoare. Multumesc in mod deosebit firmei "Paralela45" pentru seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada si mai ales pentru insotitorul de grup, domnul Dan Calcisca, care a fost profesorul nostru de istorie, geografie, arhitectura, un erudit, indragostit de aceasta meserie. Cu grija si rabdare pentru fiecare dintre noi, in aceeasi masura, a facut ca aceste zile sa nu le uitam usor. Multumesc, Paralela 45! Multumesc, Domnule Dan Calcisca!

Calin Paraschiva - Spania

12.05.2016

Spania este superba! Programul este foarte judicios intocmit - vizitarea Palatului Escorial ar fi fost o intregire fericita, avand in vedere zona geografica atinsa. Multumesc in mod deosebit Paralela45 pentru prestatia de un nivel profesional exceptional a insotitorului de grup - Dl Dan Calcisca, un erudit "spaniolist", atent cu turistii, punctual si cu deosebite aptitudini de comunicare.

Ioan Visenescu - Spania

12.05.2016


Partenerii nostri