RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Suedia

As dori sa apreciez prestatia ghizilor de la Riga si Rundale care au oferit informatii cu mult profesionalism. Bine pregatite, deschise la discutii, cele doua doamne au facut ca turul orasului Riga si respectiv al castelului Rundale sa fie o placere.

Caradan Lorela - Suedia - Stockholm

23.08.2014

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri!

Suedia

Insotitoarea de grup, Maria Popa, a fot foarte buna si dorim sa ne mai insoteasca in excursiile viitoare. Soferul Darius a fost bun si atent cu grupul. Cel mai bun hotel a fost Radisson, restul fiind vechi, iar cel din Riga a fost departe. Ghidul din Vilnius este neprofesionist, vorbeste mult si despre familia si alte chestii total neinteresante. In optionala de la Kaunas si-a pierdut timpul vorbind si nu ne-a dus sa vizitam multe locuri neinteresante. Aceste impresii am sa le postez si pe net! O zi in plus la Riga era perfect!

Burtica Ruxandra - Suedia - Stockholm

11.07.2013

raspunde:

Va multumim pentrun impresii si vom avea in vedere observatiile dvs. 

SUA

Insotitorul de grup primeste un calificatv excelent datorita faptului ca s-a ocupat indeaproape de turisti. Am fost in iunie cu grupul in Estul Americii si acum am venit tot datorita dansului. Propun o excursie in Canada si in Estul Americii Miami sau in Grand Tour America

Tarcea Iulia Cristina - Statele Unite

27.08.2013

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

Micul dejun ar trebui sa existe la toate cazarile (inclus). Ar fi interesanta o seara tipic americana, cu muzica si dansuri traditionale. Programul a fost foarte bine structurat. Am folosit la maxim timpul si informatiile primite au fost foarte interesante. Ghidul super ok!!!

Sandu Valentin - Statele Unite

27.08.2013

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

Cazare San Francisco: Geamuri fara bariera de zgomot. Felicitari insotitorului de grup si multumiri pt presatia EXCEPTIONALA

Fam Terecoasa - Statele Unite

04.09.2014

raspunde:

 Va multumim pentru aprecieri dar si pentru observatii. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

A fost o excursie splendida, cu locuri minunate! Dar a fost foarte putin timp petrecut in orasul propriu zis. Da, optionalele au meritat, dar am fosr mereu pe fuga. In rest, numai de foarte bine!

Tora Badulescu - Statele Unite

04.09.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

SUA

Insotitorul de grup a fost excelent. Cazarea in LA a fost extraordinara. Ar fi fost ideal daca s-ar fi putut realiza o excursie optionala din LA la San Diego si alt optional intr-o rezervatie de indieni.

Pirnuta Oana Andreea - Statele Unite

04.09.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim pentru aprecieri dar si pentru propuneri. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

Excursiile optionale sunt foarte bune, cu mentiunea ca mai trebuie o zi in NY si Miami, pentru ca altfel este prea scurt timpul aici. Ar trebui sa introduceti special o zi de shopping!

Tiron Oana - Statele Unite

26.08.2015

raspunde:

Va multumim pentru sugestii!

SUA

Dl Radu - este exceptional! Documentat, explicand clar si punctand lucrurile esentiale. Calm, amabil, cu zambetul pe buze. Excursia reconfortanta si extrem de interesanta. Cele 2 zile in autocar au trecut relativ usor.

Ianas Andrei - Statele Unite

19.08.2014

raspunde:

Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 


Partenerii nostri