RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 507 testimoniale

Familia Vizireanu a fost in - Statele Unite pe 01.07.2017

Statele Unite ale Americii

Multumim frumos pentru poze si pentru timpul petrecut impreuna.
Pentru noi a fost o excursie placuta, iar dumneavoastra ca ghid nota 10  cu felicitari.
Va dorim in continuare o zi buna si speram sa mai ne vedem in asemenea momente placute.
Multa sanatate si spor in toate.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Marilena si Ion Ghita a fost in - Statele Unite pe 01.07.2017

Canada - SUA

Va multumim pentru ca ne-ati ajutat sa mergem in excursia organizată de agenția dvs.in Canada si SUA.Pentru noi a fost o experiență unică.Am văzut cu proprii nostri ochi ceea ce numai in filme mai văzusem si am fost f.impresionati.Cu doua exceptii, locațiile in care am fost cazați au fost f.bune.Dorim sa apreciem serviciile ghidului Radu Modoi,care ,timp de 14 zile ne-a condus in toate locurile mentionate in program si ne-a oferit permanent informatii.Din punctul nostru de vedere,toate serviciile oferite de Ag.Paralela 45 au fost de calitate,motiv pentru care rămânem clientii dvs.fideli.

raspunde:

Va multumim pentru fidelitate si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Tanko Paraschiva, Tanko Elek a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Mai multa posibilitate de alege intre specialitatile locale si mancarea continentala cu care suntem obisnuiti. Programul a fost bun a cuprins obiectivele pe care doream sa le vizitam. Singura obiectie trecerea vamala terestra in Bangkok. Va multumim pentru zilele frumoase.

raspunde:

Noi va multumim si am notat sugestiile dvs. 

Desliu Gherghina a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Cel mai interesant obiectiv: Halong Bay. Cel mai putin interesant: Piata Plutitoare din Delta Fluviului Mekong. Realizarea impreuna cu ghidul de program optional in timpul liber. Programul mai bine impartit si timp liber mai mult la obiectivele vizitate.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 si vom tine cont de sugestiile dvs.  Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Patrascu Elena a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

A fost o excursie reusita din toate punctele de vedere; poate mai putin placut sentimental - acel turism de razboi dar pt cultura generala ne-am straduit sa-l intelegem.Trecerea frontierei terestre Cambodgia - Thailanda ne-a dat emotii (credeam c-am pierdut bagajul lasat in seama unui localnic cu carut - distanta fiind marisoara). A fost singurul aspect pe care n-as vrea sa-l mai traiesc.

raspunde:

Va multumim pentru impresii si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa!

Fam. Maria Si Gheorghe Tardea a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Apreciem explicatiile detaliate ale ghidului insotitor, puterea de concentrare fata de desele intemperii ale expunerii, grija fata de alimentatia si sanatatea membrilor grupului, fata de conditiile de cazare. Legatura cu ghIzii locali a fost prompta, transportul cu autocare de calitate. Cel mai interesant complexul de temple Angkor.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Vietnam. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Gheorghe Daniel & Tardea Irina a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Cel mai interesant: templele din Cambodgia, croaziera Halong Bay. Cel mai putin atragator a fost transportul din Cambodgia in Thailanda (1 zi pe drum). Cazarea si conditiile din Vietnam au fost exceptionale. Ghizii locali din Vietnam si Cambodgia au fost foarte buni. Am apreciat efortul depus de insotitorul de grup pt a avea grija de nevoile individuale ale fiecaruia din grup. Programul din Cambodgia a fost foarte interesant si a cuprins toate obiectivele principale.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Monica Burda a fost in - Vietnam pe 27.08.2013

Vietnam

Felicitari ghidei Emilia - excelenta alegere a agentei; la sosire in Hanoi era binevenita o pauza la hotel pt schimbarea toaletei, dupa un drum lung cu avionul

raspunde:

Va multumim pentru impresii si vom tine cont de sugestiile dvs la realizarea urmatoarelor circuite turistice. 

Mircea Paic a fost in - Vietnam pe 27.08.2013

Vietnam

Este primul circuit din viata mea de turist care a imbinat armonios deplasarile intre obiectivele de vizitat (si chiar in cadrul acelorasi obiective) pe uscat, pe apa si prin aer. Circuitul a fost dinamic si solicitant din punct de vedere fizic dar satisfactia de a vedea niste frumuseti culturale si naturale unice a compensat din plin eforturile facute.

raspunde:

Ne bucuram ca va impresionat placut circuitul organizat de Paralela 45 si va invitam sa inceracti si alte programe turistice. Va multumim 

 

Partenerii nostri