RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

SUA

Micul dejun ar trebui sa existe la toate cazarile (inclus). Ar fi interesanta o seara tipic americana, cu muzica si dansuri traditionale. Programul a fost foarte bine structurat. Am folosit la maxim timpul si informatiile primite au fost foarte interesante. Ghidul super ok!!!

Sandu Valentin - Statele Unite

27.08.2013

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

Cazare San Francisco: Geamuri fara bariera de zgomot. Felicitari insotitorului de grup si multumiri pt presatia EXCEPTIONALA

Fam Terecoasa - Statele Unite

04.09.2014

raspunde:

 Va multumim pentru aprecieri dar si pentru observatii. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

A fost o excursie splendida, cu locuri minunate! Dar a fost foarte putin timp petrecut in orasul propriu zis. Da, optionalele au meritat, dar am fosr mereu pe fuga. In rest, numai de foarte bine!

Tora Badulescu - Statele Unite

04.09.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

SUA

Insotitorul de grup a fost excelent. Cazarea in LA a fost extraordinara. Ar fi fost ideal daca s-ar fi putut realiza o excursie optionala din LA la San Diego si alt optional intr-o rezervatie de indieni.

Pirnuta Oana Andreea - Statele Unite

04.09.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim pentru aprecieri dar si pentru propuneri. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

Excursiile optionale sunt foarte bune, cu mentiunea ca mai trebuie o zi in NY si Miami, pentru ca altfel este prea scurt timpul aici. Ar trebui sa introduceti special o zi de shopping!

Tiron Oana - Statele Unite

26.08.2015

raspunde:

Va multumim pentru sugestii!

SUA

Dl Radu - este exceptional! Documentat, explicand clar si punctand lucrurile esentiale. Calm, amabil, cu zambetul pe buze. Excursia reconfortanta si extrem de interesanta. Cele 2 zile in autocar au trecut relativ usor.

Ianas Andrei - Statele Unite

19.08.2014

raspunde:

Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

SUA

Domnul Radu, ca de obicei este un ghid exceptional. Amabil, documentat, rabdator (toate la superlativ!). Multumesc si doamnelor Corina si Cristina Vascan - Paralela45.

Ianas Andrei - Statele Unite

09.09.2015

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. 

SUA

O destinatie de vis, foarte bine organizata de Dl. Radu Modoi. Mii de multumiri dlui Radu si aprecierile noastre foarte bune!

Mitran Viorel & Mitran Didina - Statele Unite

09.09.2015

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. 

Spania

Traseul a fost foarte frumos, bine gandit ca zone geografice, de o frumusete inaltatoare. Multumesc in mod deosebit firmei "Paralela45" pentru seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada si mai ales pentru insotitorul de grup, domnul Dan Calcisca, care a fost profesorul nostru de istorie, geografie, arhitectura, un erudit, indragostit de aceasta meserie. Cu grija si rabdare pentru fiecare dintre noi, in aceeasi masura, a facut ca aceste zile sa nu le uitam usor. Multumesc, Paralela 45! Multumesc, Domnule Dan Calcisca!

Calin Paraschiva - Spania

12.05.2016

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Spania. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 


Partenerii nostri