RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

SUA

Domnul Radu, ca de obicei este un ghid exceptional. Amabil, documentat, rabdator (toate la superlativ!). Multumesc si doamnelor Corina si Cristina Vascan - Paralela45.

Ianas Andrei - Statele Unite

09.09.2015

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. 

SUA

O destinatie de vis, foarte bine organizata de Dl. Radu Modoi. Mii de multumiri dlui Radu si aprecierile noastre foarte bune!

Mitran Viorel & Mitran Didina - Statele Unite

09.09.2015

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. 

Spania

Traseul a fost foarte frumos, bine gandit ca zone geografice, de o frumusete inaltatoare. Multumesc in mod deosebit firmei "Paralela45" pentru seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada si mai ales pentru insotitorul de grup, domnul Dan Calcisca, care a fost profesorul nostru de istorie, geografie, arhitectura, un erudit, indragostit de aceasta meserie. Cu grija si rabdare pentru fiecare dintre noi, in aceeasi masura, a facut ca aceste zile sa nu le uitam usor. Multumesc, Paralela 45! Multumesc, Domnule Dan Calcisca!

Calin Paraschiva - Spania

12.05.2016

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Spania. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Spania

Spania este superba! Programul este foarte judicios intocmit - vizitarea Palatului Escorial ar fi fost o intregire fericita, avand in vedere zona geografica atinsa. Multumesc in mod deosebit Paralela45 pentru prestatia de un nivel profesional exceptional a insotitorului de grup - Dl Dan Calcisca, un erudit "spaniolist", atent cu turistii, punctual si cu deosebite aptitudini de comunicare.

Ioan Visenescu - Spania

12.05.2016

raspunde:

 Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Spania

Am remarcat prestatia exceptionala ca ghid a domnului Dan Calcisca: Multitudinea cunostintelor sale din diverse domenii legate de programul excursiei, dar si a modului in care le-a comunicat; relatiile de buna intelegere cu turistii, dar si cu soferul si cu ghizii locali. O remarca deosebita am si pentru soferul Juan: bun conducator auto si foarte politicos cu turistii. Datorita acestor domni si a bunei lor conlucrari am avut parte de o excursie interesanta, plina de informatii, de trairi pozitive, dar si de siguranta personala. O sugestie ar fi legata de alegerea hotelurilor mai aproape de obiectivele de interes general, chiar daca se mai "scade o stea".

Pop Sanda - Spania

12.05.2016

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Spania. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Spania

FF multumit de ghid, calm, precis, bine pregatit, fara evenimente neplacute

Radulescu - Spania

02.05.2013

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

Spania

In aceasta epoca, f important, chiar esential pt unii este internetul. Aveti in vedere la obtinerea cazarilor existenta WiFi si calitatea acestuia.

Fam Asanachescu Costin + Gabriela - Spania

02.05.2013

raspunde:

Va multumim pentru sugestii. Vom tine cont de aspectele semnalate. 

Spania

Ghida - Dna Irimia - de nota 10! Foarte potrivita pentru aceasta profesie: calma, politicoasa, calda, bine informata. Apreciez alegerea hotelurilor si a locatiilor lor (cel mai slab - Atlanta). Programul bine gandit! Bravo!

Manee Victoria - Spania

23.10.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Spania

Am fost foarte multumita de ghidul nostru, insotitoarea de grup - Cristina Irimie. A dat dovada de competenta, profesionalism, o vasta cultura generala, ne-a condus si ne-a furnizat informatii multe, incadrate in context istoric, cultural si economic. Ne-ar fi prins bine cate o cina

Badiu Ana - Spania

23.10.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si sugestii. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 


Partenerii nostri