RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Am remarcat prestatia exceptionala ca ghid a domnului Dan Calcisca: Multitudinea cunostintelor sale din diverse domenii legate de programul excursiei, dar si a modului in care le-a comunicat; relatiile de buna intelegere cu turistii, dar si cu soferul si cu ghizii locali. O remarca deosebita am si pentru soferul Juan: bun conducator auto si foarte politicos cu turistii. Datorita acestor domni si a bunei lor conlucrari am avut parte de o excursie interesanta, plina de informatii, de trairi pozitive, dar si de siguranta personala. O sugestie ar fi legata de alegerea hotelurilor mai aproape de obiectivele de interes general, chiar daca se mai "scade o stea".

Pop Sanda - Spania

12.05.2016

FF multumit de ghid, calm, precis, bine pregatit, fara evenimente neplacute

Radulescu - Spania

02.05.2013

In aceasta epoca, f important, chiar esential pt unii este internetul. Aveti in vedere la obtinerea cazarilor existenta WiFi si calitatea acestuia.

Fam Asanachescu Costin + Gabriela - Spania

02.05.2013

Ghida - Dna Irimia - de nota 10! Foarte potrivita pentru aceasta profesie: calma, politicoasa, calda, bine informata. Apreciez alegerea hotelurilor si a locatiilor lor (cel mai slab - Atlanta). Programul bine gandit! Bravo!

Manee Victoria - Spania

23.10.2014

Am fost foarte multumita de ghidul nostru, insotitoarea de grup - Cristina Irimie. A dat dovada de competenta, profesionalism, o vasta cultura generala, ne-a condus si ne-a furnizat informatii multe, incadrate in context istoric, cultural si economic. Ne-ar fi prins bine cate o cina

Badiu Ana - Spania

23.10.2014

Sa pastrati calitatea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra la nivelul excursiei. Esential este comportamentul fara repros al dlui ghid.

Pelea Iacob - Spania

19.09.2013

Totul a fost pe masura asteptarilor mele. Paralela 45 mentine standardul ridicat si cred ca este cea mai buna agentie de turism din Bucuresti.

Pelea Arehea - Spania

19.09.2013

Programul turistic a fost deosebit de interesant. Ghidul f f f bun.

Mihalcea Mircea - Spania

19.09.2013

Un ghid competent ce dovedeste - in toate situatiile - profesionalism, un comportament de un inalt umanism.

Maria Romarciuc - Spania

19.09.2013


Partenerii nostri