RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 34 testimoniale

Vasile Roxana a fost in - Cehia - Prague pe 08.12.2022

program turistic Praga 30.11.2022-5.12.2022

Buna Ziua . Am avut o cazare f buna la hotel Duo in Praga. Micul dejun a fost bogat in tot felul de alimente si diversificat.Programul turistic a fost f bun dar necesita mai mult timp . Din pacate timpul trece f repede si ar trebui sa revenim pentru a mai vedea muzee si alte obiective turistice.Excursiile obtionale au fost f frumoase mai ales ca ghidul nostru local a fost Ludmila , o persoana cumsecade si f informata. Multumim Ludmila.Soferii autocarelor au fost primitori si au rapuns tuturor solicitarilor noastre. insotitorul nostru de grup a fost dna. Gabriela Paicu . Dansa a avut grija de toata organizarea , a instiintat corect si a precizat sau corectat informatia oro de cate ori a fost nevoie.. Totodata dna. Gabriela a insotit grupul in calatoriile noastre prin Praga cu metroul si a insotit si persoaoanele mai in varsta carora le-a acordat atentie cand a fost necesar . Multumim dna. Gabriela Paicu.

Stroe Simona a fost in - Cehia - Prague pe 02.06.2015

Ghidul nostru ne-a ajutat prin explicatiile sale sa intelegem foarte bine obiectivele turistice din oras si sa ne integram in viata orasului Praga. Fiecare cladire, piata, biserica, obiectiv turistic ne-a fost prezentat foarte bine. Ghidul merita nota 10 plus pentru prezentarea Catedralei Sf. Vitus si a palatului praghez. Pentru cateva zile ne-am simtit ca facand parte din acest oras minunat.

Dumitrescu Doina Lucia a fost in - Cehia - Prague pe 02.06.2015

Remarc in primul rand calitatea ghidului care a determinat succesul excursiei: eficient, prietenos, competent.

Alexandrescu Rodica a fost in - Cehia - Prague pe 23.08.2016

O excursie scurta, dar placuta. N. Strugaru = Google ambulant; dai cautare si nu se mai opreste nici daca il scoti din priza…Foarte multe informatii dar tot se mai prinde cate ceva.

Alexandrescu Radu a fost in - Cehia - Prague pe 23.08.2016

Multumim Dlui Nicu Strugaru pentru profesionalismul si daruirea cu care ne-a condus in prezentarea experimentului pentru noi, Praga, Karlovy Vary, Kutna Hora, Dresda - in abordarea agentiei Paralela45.

Marinescu Doru a fost in - Cehia - Prague pe 23.08.2016

Ghid foarte competent, cu o prestatie foarte buna atat in orasul Praga cat si in excursiile efectuate. Felicitari!!!

Titu Madalina a fost in - Cehia - Prague pe 23.08.2016

Este o excursie, pe care, cu siguranta nu o vom uita. Un oras superb, care te incanta la tot pasul, si daca ai norocul de a avea un ghid, precum dl. Strugaru, atunci reusita este asigurata. Speram ca si in alte excursii pe care le vom face prin intermediul agentiei Paralela45 sa avem acelasi ghid.

Nistor Elena a fost in - Cehia - Prague pe 16.08.2013

Cehia, Praga

Insotitor de grup de toata lauda, politicos, doritor de a imparti cat mai multe informatii

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si va stam mereu la dispozitie cu noi oferte si recomandari pentru vacante cu adevarat reusite!

Lolu Liliana a fost in - Cehia - Prague pe 16.08.2013

Conducatorul de grup Boghita Veronica a fost exceptionala. Are cunostinte temeinice in legatira cu destinatia Praga - nu trage de timp si este foarte placuta. Reuseste sa asculte pe fiecare, sa inteleaga fiecare situatie. O mai dorim!

Partenerii nostri