RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 16 testimoniale

Gabriela Mircea a fost in - Anglia pe 13.12.2018

Anglia

Traseul a fost foarte frumos si foarte bine organizat. Am putut sa ne facem o idee si alta data sa revenim acolo unde ne-a placut cel mai mult. Ghidul a fost un profesionist atat la coordonarea programului, cat si la informatiile pe care ni le-a dat pe parcursul excursiei. De asemenea, a stiut intotdeauna sa aplaneze orice situatie neplacuta, avand un calm ddeosebit, o educatie aleasa si un comportament mai rar intilnit la generatia lui. Poate fi un adevarat exemplu si pentru alti ghizi.

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumiti de serviciile turistice Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Nasui Ionescu a fost in - Anglia - London pe 24.07.2013

Circuit Anglia

Dl Dan Medisanu este un insotitor de grup foarte responsabil, activ si cu o buna cunoastere a orasului Londra si a obiectivelor de vizitat. Este de asemenea foarte activ si cu o foarte buna cunoastere a limbii engleze. Excursia este o reusita in mare parte dat dlui Dan medisanu. De asemenea sunt foarte multumita de ghidul dna Eva .

Fam Mitran Viorel Si Didina a fost in - Anglia - London pe 24.07.2013

Cazarea si excursiile optionale au fost foarte bine organizate. Apreciez foarte mult calitatile organizatorice ale dl Dan Medisanu.

Ionescu Florin a fost in - Anglia - London pe 19.06.2014

De remarcat Dl Dan Medisanu - ca un tip fermecator - Felicitari!

Ciprian Chirvase a fost in - Anglia - London pe 05.09.2013

Anglia

Pentru Londra ar trebui cel putin 7 zile; ghida de la Londra "Eva" exceptionala.

raspunde:

Va multumim pentru sugestii si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Fam. Alb Iosif & Eugenia a fost in - Anglia - London pe 01.05.2013

Foarte bune si documentate prezentarile facute de catre Tiberiu Tamasdan.

Radulescu Stela Melania a fost in - Anglia pe 25.08.2013

Anglia

Pentru cei care nu au vazut anterior Londra ar trebui o zi suplimenta pentru acest oras, cu organizarea corespunzatoare a opririlor in orasele mai mici

Fam Bostina a fost in - Anglia pe 25.08.2013

Experienta unica, foarte frumoasa. Totul a fost conform programului. Totul foarte bine.

Teodora Gaina a fost in - Anglia pe 23.07.2013

Scotia

Felicit ghidul, pe d-l Catalin Rata, care ne-a dovedit ca este un foarte bun organizator, foarte amabil, raspunzand cu promptitudine tuturor turistilor care solicitau rezolvarea unor probleme. Este un ghid de excelenta. Datorita lui am avut o vacanta deosebit de frumoasa. Programul turistic a fost foarte bine ales. Felicitari. Mi-ar fi placut sa prevedeti in program si vizitarea LOCHNESS in Scotia.

Partenerii nostri