RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 504 testimoniale

Florin George Popescu a fost in - Austria - Worgl pe 17.07.2023

Zakynthos

O vacanta minunata. Hotel in intre statiunile Kalamaki si Lagans, fara internet :). Perfect pentru cei care vor sa se relaxeze si sa nu tina telefonul in mana toata ziua. Ghidul local Geo Ungheanu ne-a oferit un tur al insulei exceptional. Foarte bine documentat si placut. Seara greceasca un fiasco total. Mai multe bilete vandute decat locuri la masa si mancare reincazita. O salata greceasca la 2 persoane. Ce te faceai daca erai singur? Nota 10 pentru Geo Ungheanu Nota 10 pentru hotel Nota 2 pentru seara greceasca

Merisescu Radu a fost in - Spania - Costa Brava pe 29.06.2023

Sejur Spania reusit

Sejurul in Costa Brava a fost reusit cu conditii de cazare ok, mancarea foarte, foarte buna.De la ghida noastra (Anca Lazar) am aflat informatii foarte interesante referitoare la istoria Barcelonei si in special a arhitecturii ei, cu detalii picante si bine documentateAgenta noastra din Cluj, Ioana Nicula,deschisa si foarte amabila.Cu siguranta vom mai apela la serviciile Paralelei 45.Multumim???

 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit
 • Sejur Spania reusit

ROXANA GRAURE a fost in - Romania - Bucuresti pe 25.06.2023

Sicilia iunie 2023

O excursie de vis, cazare excelenta, itinerariu bine organizat, ghidul George Babuta foarte simpatic, glumet, dedicat si implicat pentru a oferi turistilor din grup cat mai multe informatii despre cele vizitate si in general despre tot ce inseamna Italia, o coordonare impecabila, un profesionist care a facut tot posibilul ca noi sa ne simtim foarte bine. Am trait o experienta unica, de neuitat, recomand cu drag.

Ana GEORGESCU a fost in - Romania - Pitesti pe 10.06.2023

Pe urmele Mântuitorului

Am fost in Israel și Iordania in perioada 07 -15 mai 2023 și am numai cuvinte de lauda la adresa ghizilor locali , in mod special la adresa domnului Amir , ghidul local din Israel, căreia ii făcea mare plăcere să fie ghid . Un om cu adevărat implicat care ne-a salvat excursia ! Pentru dânsul noi nu am fost doar o gloată de turiști ci am fost oameni dornici să cunoască locurile sfinte dar și obiectivele turistice laice . Colaborarea cu Amir este un mare câștig pentru agenția dumneavoastră .

 • Pe urmele Mântuitorului

SIMONA MIHAELA OLENICI a fost in - Romania - Radauti pe 21.04.2023

Singapore

În perioada 10.04.2023 - 19.04.2023 am călătorit cu fiica mea în Malaezia și Singapore alături de carismaticul nostru ghid Cătălin Rață. Aceste destinații sunt speciale, dar, cu siguranță datorită domnului Cătălin Rață am înțeles foarte bine istoria și evoluția economică ale zonelor vizitate. De asemenea am apreciat-o pe doamna Monica Bulai, operatorul de la Paralela 45, care ne-a transmis toate informațiile necesare cu privire la această vacanță. Totodată am fost plăcut impresionate de alegerea agenției Paralela 45 pentru hotelurile foarte curate și obiectivele vizitate. Vom recomanda cu mare drag și încredere Paralela 45!

PETRESCU ADRIAN a fost in - Romania - Ploiesti pe 27.03.2023

ISRAEL 2023

Va transmit acest feedback pt a aprecia efortul depus de Alex Povarna in organizarea și coordonarea circuitului încheiat aseară, 12.03.2023. Pe Alex l am cunoscut in aeroport și pot spune ca este un om minunat, un profesionist, un ghid dedicat și implicat, pt a oferi turiștilor pe care ii însoțeste o experiența unica in viața. Pot spune asta după 20 de ani de circuite și vacante organizate cam de toți touroperatorii importanți din Ro. Consider ca merita pe deplin sa fie ghid unic atât al circuitului din Israel cât si in oricare alta destinație turistică. Experiența trăită in Israel nu ar fi fost desăvârșita dacă nu ar fi coordonat el activitățile si grupul. Asta chiar dacă am beneficiat de ghid local, pt care nu am de oferit 5stele, așa cum i le as putea oferi din suflet lui Alex. Overall, o exeprienta unica, de neuitat, incarcata emotional, pe care o recomand tuturor.

Florentina Repede a fost in - Israel - Bethlehem pe 22.03.2023

Israel 2023

In perioada 14.03-20.03.2023 eu și soțul meu am călătorit în Israel alaturi de minunat nostru ghid Alexandru Povarna,un om cu adevărat deosebit care ne a făcut să simțiți speciali in Tara Sfânta,atent până la cele mai mici detalii la nevoile grupului .Profesionist ne a furnizat extrem de multe informații,facandu ne să înțelegem totul mult mai bine. Îl recomand cu drag tuturor,doresc cat mai multor persoane sa beneficieze de o experiență alaturi de el. Sa speram că putem călători alaturi de el și în alte circuite. Toate cele bune!

Duculescu Liliana a fost in - Romania - Curtea de Arges pe 21.03.2023

Dna

Dumnezeu face minuni prin oameni! Un astfel de OM este și Alexandru Povarna: ghid, însoțitor de grup, grijuliu, ocrotitor și bine documentat. În circuitul Israel 14-19.03.2023 am descoperit o țară impresionantă, care trebuie văzută cel puțin o dată în viață! Acest lucru a fost posibil pentru că excursia a fost foarte bine organizată de către însoțitorul de grup din România și ghidul din Israel. Alex Povarna a făcut din această excursie, bucuria vieții părinților mei care care au devenit, pentru 6 zile "bunicii" întregului grup! Un circuit în Israel nu are limită de vârst! (80+)! Felicitări echipa Paralela 45!

Alina Elena Popa a fost in - Romania - Curtea de Arges pe 21.03.2023

Doamna

Circuit Israel 14-19.03.2023 O călătorie reușită constă in: oameni care rezonează și astfel grupul devine omogen, locurile care îți umplu sufletul de bucurie, iar Israelul îți oferă această posibilitate și nu in ultimul rând ghidul/ însoțitorul de grup care are darul de a-i face pe oamenii sa se simtă ca intr-o familie. Noi am avut privilegiul de a ne simți astfel, datorită ghidului/însoțitorului de grup Alexandru Povarnă! Un om deosebit! Agenția Paralela 45 este norocoasă să aibă in echipă un astfel de om.

Partenerii nostri