RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 6 testimoniale

Fam Pupazeanu Annemarie Si Gheorghe a fost in - Suedia - Stockholm pe 27.08.2013

Suedia

Excursia ne-a placut si ne-am simtit bine. Ghizii locali au prezentat insa obiectivele cu foarte multe amanunte, destul de greu de retinut (datorita volumului mare de informatii). Ghida noastra in schimb se vede ca este profesionista!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Suedia. Va multumim 

Elena Bucsa a fost in - Suedia - Stockholm pe 27.08.2013

Suedia

Foarte buna organizare. Aprecieri deosebite ghidei Cristina Munteanu. Pentru Riga ar mai fi fost necesara o zi. Foarte buna ideea de a dubla insotitorul de grup cu ghizi locali. Sper ca Paralela 45 sa procedeze similar pentru toate circuitele. Compania aeriana LOT ne-a creat probleme - intarzieri, scurtare a plimbarii in Varsovia.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Din pacate, problemele cauzate de liniile aeriene de transport aerian nu intra in sfera noastra de competeta. Va multumim 

 

Floarea & Viorel Manta a fost in - Suedia - Stockholm pe 25.07.2015

Suedia

Puncte tari: supermarket langa hotel; distante scurte (relativ) fata de OLD TOWN. Autobuzul in care am calatorit a fost foarte ok. Puncte slabe: 2 hoteluri nu au avut dulapuri si frigider in camera.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Suedia. Va multumim  pentru sugestii si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Fam Pantelimon a fost in - Suedia - Stockholm pe 25.07.2014

Suedia

Programul este bine structurat si corespunzator atat in ceea ce prveste raportul calitate pret, cat si in satisfacerea intereselor turistice. Ghidul a reusit o extraordinara metamorfoza - de la frumoasa din Tallin la Trandafirul din Turuiri, ducesa de Kuurlandia si Karaita din Trakai.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieiri si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa cu Paralela 45. 

Caradan Lorela a fost in - Suedia - Stockholm pe 23.08.2014

Suedia

As dori sa apreciez prestatia ghizilor de la Riga si Rundale care au oferit informatii cu mult profesionalism. Bine pregatite, deschise la discutii, cele doua doamne au facut ca turul orasului Riga si respectiv al castelului Rundale sa fie o placere.

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri!

Burtica Ruxandra a fost in - Suedia - Stockholm pe 11.07.2013

Suedia

Insotitoarea de grup, Maria Popa, a fot foarte buna si dorim sa ne mai insoteasca in excursiile viitoare. Soferul Darius a fost bun si atent cu grupul. Cel mai bun hotel a fost Radisson, restul fiind vechi, iar cel din Riga a fost departe. Ghidul din Vilnius este neprofesionist, vorbeste mult si despre familia si alte chestii total neinteresante. In optionala de la Kaunas si-a pierdut timpul vorbind si nu ne-a dus sa vizitam multe locuri neinteresante. Aceste impresii am sa le postez si pe net! O zi in plus la Riga era perfect!

raspunde:

Va multumim pentrun impresii si vom avea in vedere observatiile dvs. 

Partenerii nostri