RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 4 testimoniale

Alexandru Lefter a fost in - Olanda - Amsterdam pe 21.04.2015

Olanda

Paralela 45 m-a transformat ca om - am evoluat, m-a ajutat ca dintr-un om de la tara (jud. Buzau) sa ajung la Londra, Moscova, Bangkok, Finlanda etc… Ghid - insotitor de grup - exceptie - platiti-I mai mult ca merita, eventual taxa adaos pt. stres - UMAN!

raspunde:

Ne bucuram ca v-am putut oferi astfel de experiente si va multumim pentru aprecieri si sugestii!

Florentina Lefter a fost in - Olanda - Amsterdam pe 21.04.2015

Pentru ca am mai calatorit cu Paralela 45 - inca si inca odata- vom mai merge cu Dumneavoastra. Explicatia: chiar daca uneori excursiile sunt comune, aveti insotitori de grupuri BUNI. Va putem da si exemple: Dl. Rata, Dna Ana - Maria Georgescu, Dl . Medisanu, Dl. Viorel etc. Dna Butnaru, exceptie ca documentare si comportament uman si tehnic si moral.

Anca Georgescu a fost in - Olanda - Amsterdam pe 21.04.2015

Olanda

Hotel situat central, conditii foarte bune de cazare si masa. Ghid foarte bine pregatit, care ne-a oferit informatii extrem de interesante, am apreciat in mod special informatiile despre operele de arta vazute. Insotitorul de grup a fost de asemenea foarte organizat si s-a adaptat cerintelor grupului.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. 

Victoria Georgescu a fost in - Olanda - Amsterdam pe 21.04.2015

Totul a fost foarte bine organizat, bine ales si hotelul, iar ghidul, dra Ioana Butnaru, are har pt aceasta meserie, este erudita, documentata, pasionata de arta, echilibrata, felicit Agentia Paralela 45 pt ca a reusit sa aiba asemenea colaboratori care promoveaza perfect politica agentiei!

Partenerii nostri