RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 112 testimoniale

V. Doinita a fost in - Portugalia pe 02.07.2019

PORTUGALIA

La capitolul ""comentarii" am un FB pentru ghidul Paralela 45 care s-a dovedit foarte bine documentat, ne-a facut toba de istorie si geografie si ne-a transmis tot timpul o stare de bine si siguranta. Acum am constientizat cate de important este un ghid bine pregatit ca dl Dan Calisca, un excelent organizator. Vacanta aceasta a fost o mare placere si deja caut oferte pentru noi destinatii. Multumesc Paralela 45 !!!

raspunde:

Va multumim si va stam la dispozitie mereu, cu noi oferte atractive de vacante si recomandari!

C. Silvia a fost in - Portugalia pe 27.06.2019

Circuit Portugalia - Superlativ!

Nu folosesc in mod constant superlativul dar de data ceasta, pentru Circuitul Portugalia si pentru ghidul Paralela 45, spun ca a fost "super". Am fost tot timpul protejati, informati, indrumati si am avut o vacanta minunata. 

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa cu Paralela 45 si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta! Va multumim 

 

Irimia Cristina a fost in - Portugalia pe 05.07.2019

Portugalia

Ghidul Dan Calicisca pentru circuitul Portugalia din 18 - 25 iunie, a rezolvat orice nelamurire si a fost in permanenta langa noi. Avand in vedere ca am calatorit impreuna cu 2 copii de 4 si 11 ani, sejurul a fost reusit, programul a fost modificat su dupa nevoile noastre. Multumesc Paralela 45!

raspunde:

Noi va multumim si va stam la dispozitie cu noi oferte si recomandari de vacanta. 

Virgil Nastasescu a fost in - Portugalia pe 05.06.2017

Portugalia

Adevarat profesionist , cat se poate de natural, civilizat, neobosit si spiritual, lucruri pe care le face cum simte, Domnul Dan Calcisca este un ghid ce ne-a oferit prin intermediul Agentia Paralela 45 o excursie de vis, un circuit si un concediu deosebit. Felicitari Agentia Paralela 45, felicitari Domnului ce ne-a condus alaturi de soferul Paulo prin mareata Portugalia. Un detaliu, remarcat, pe langa  multe altele, mapa de prezentare a excursiei. Un mod de informare util si elegant.

Felicitari!

raspunde:

Va multumim! Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Magdalena Isvoranu a fost in - Portugalia - Madeira pe 05.01.2014

Portugalia

A fost o vacanta de neuitat: locatia, timpul si traseele turistice au fost minunate. Dar nu in ultimul rand Dna Ana Maria Georgescu a fost desavarsita in tot ce a insemnat aceasta vacanta - competenta, buna - dispozitie, intretinerea unei atmosfere relaxate.

raspunde:

Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Mitran Didina/ Mitran Zamfir Viorel a fost in - Portugalia - Madeira pe 02.01.2015

Apreciez serviciile Ag. De Turism Paralela45 si in mod deosebit profesionalismul insotitorului de grup - ghid George Babuta. Ne-a impresionat grija lui pentru fiecare turist din grup dar si cunostintele si informatiile pe care mi le-a impartasit despre obiectivele turistice vizitate. Multumiri ghidului, multumiri Ag. Paralela 45.

Stancioiu Valentina/Iconaru Ilie a fost in - Portugalia - Madeira pe 02.01.2015

De remarcat atitudinea plina de profesionalism si totala dedicatie a ghidului nostru George Babuta.

Gabriela Dragomir a fost in - Portugalia - Lisabona pe 05.01.2014

Portugalia

Ghidul Veronica Boghita este un om cu o vasta cultura generala, un reprezentant de exceptie al "Paralela 45", un prieten devotat al turistilor pe care ii insoteste. Imi doresc sa ma bucur de acest insotitor de grup si in alta excursie (EX. Rusia, poate in august 2014). Felicitari pentru felul in care organizati tururile si cu siguranta nu voi schimba agentia Dumneavoastra. Va multumesc!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45

Tudorache Elena a fost in - Portugalia - Lisabona pe 03.01.2015

Portugalia

Insotitor de grup prezent permanent, bine pregatit, vesel, antrenat. Imi doresc sa mai calatoresc in compania Paralela 45.

raspunde:

Va multumim!

Partenerii nostri