RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 22 testimoniale

ROXANA GRAURE a fost in - Romania - Bucuresti pe 25.06.2023

Sicilia iunie 2023

O excursie de vis, cazare excelenta, itinerariu bine organizat, ghidul George Babuta foarte simpatic, glumet, dedicat si implicat pentru a oferi turistilor din grup cat mai multe informatii despre cele vizitate si in general despre tot ce inseamna Italia, o coordonare impecabila, un profesionist care a facut tot posibilul ca noi sa ne simtim foarte bine. Am trait o experienta unica, de neuitat, recomand cu drag.

Ana GEORGESCU a fost in - Romania - Pitesti pe 10.06.2023

Pe urmele Mântuitorului

Am fost in Israel și Iordania in perioada 07 -15 mai 2023 și am numai cuvinte de lauda la adresa ghizilor locali , in mod special la adresa domnului Amir , ghidul local din Israel, căreia ii făcea mare plăcere să fie ghid . Un om cu adevărat implicat care ne-a salvat excursia ! Pentru dânsul noi nu am fost doar o gloată de turiști ci am fost oameni dornici să cunoască locurile sfinte dar și obiectivele turistice laice . Colaborarea cu Amir este un mare câștig pentru agenția dumneavoastră .

  • Pe urmele Mântuitorului

SIMONA MIHAELA OLENICI a fost in - Romania - Radauti pe 21.04.2023

Singapore

În perioada 10.04.2023 - 19.04.2023 am călătorit cu fiica mea în Malaezia și Singapore alături de carismaticul nostru ghid Cătălin Rață. Aceste destinații sunt speciale, dar, cu siguranță datorită domnului Cătălin Rață am înțeles foarte bine istoria și evoluția economică ale zonelor vizitate. De asemenea am apreciat-o pe doamna Monica Bulai, operatorul de la Paralela 45, care ne-a transmis toate informațiile necesare cu privire la această vacanță. Totodată am fost plăcut impresionate de alegerea agenției Paralela 45 pentru hotelurile foarte curate și obiectivele vizitate. Vom recomanda cu mare drag și încredere Paralela 45!

PETRESCU ADRIAN a fost in - Romania - Ploiesti pe 27.03.2023

ISRAEL 2023

Va transmit acest feedback pt a aprecia efortul depus de Alex Povarna in organizarea și coordonarea circuitului încheiat aseară, 12.03.2023. Pe Alex l am cunoscut in aeroport și pot spune ca este un om minunat, un profesionist, un ghid dedicat și implicat, pt a oferi turiștilor pe care ii însoțeste o experiența unica in viața. Pot spune asta după 20 de ani de circuite și vacante organizate cam de toți touroperatorii importanți din Ro. Consider ca merita pe deplin sa fie ghid unic atât al circuitului din Israel cât si in oricare alta destinație turistică. Experiența trăită in Israel nu ar fi fost desăvârșita dacă nu ar fi coordonat el activitățile si grupul. Asta chiar dacă am beneficiat de ghid local, pt care nu am de oferit 5stele, așa cum i le as putea oferi din suflet lui Alex. Overall, o exeprienta unica, de neuitat, incarcata emotional, pe care o recomand tuturor.

Duculescu Liliana a fost in - Romania - Curtea de Arges pe 21.03.2023

Dna

Dumnezeu face minuni prin oameni! Un astfel de OM este și Alexandru Povarna: ghid, însoțitor de grup, grijuliu, ocrotitor și bine documentat. În circuitul Israel 14-19.03.2023 am descoperit o țară impresionantă, care trebuie văzută cel puțin o dată în viață! Acest lucru a fost posibil pentru că excursia a fost foarte bine organizată de către însoțitorul de grup din România și ghidul din Israel. Alex Povarna a făcut din această excursie, bucuria vieții părinților mei care care au devenit, pentru 6 zile "bunicii" întregului grup! Un circuit în Israel nu are limită de vârst! (80+)! Felicitări echipa Paralela 45!

Alina Elena Popa a fost in - Romania - Curtea de Arges pe 21.03.2023

Doamna

Circuit Israel 14-19.03.2023 O călătorie reușită constă in: oameni care rezonează și astfel grupul devine omogen, locurile care îți umplu sufletul de bucurie, iar Israelul îți oferă această posibilitate și nu in ultimul rând ghidul/ însoțitorul de grup care are darul de a-i face pe oamenii sa se simtă ca intr-o familie. Noi am avut privilegiul de a ne simți astfel, datorită ghidului/însoțitorului de grup Alexandru Povarnă! Un om deosebit! Agenția Paralela 45 este norocoasă să aibă in echipă un astfel de om.

Dumitru Vasile a fost in - Romania - Bucuresti pe 21.03.2023

Opinie despre ghidul Povarna Alexandru

Am avut privilegiul ca în perioada 14.03-20.03.2023 să fac parte din grupul cu destinația Israel.Ghid roman: Povarna Alexandru .Întrucât după doua zile ghidul israelian s-a retras din motive medicale am rămas să fim "pastoriti" numai de ghidul roman. Aceasta s-a dovedit a fi fost o șansă pentru noi - Povara Alexandru fiind cu adevarat un pastor(fara ghilimele).Am descoperim atâtea calitati profesionale și umane la acest tinar ghid incit l-am îndrăgit cu toții pentru modul în care a îmbinat cunoștințele profund religioase cu cele umane și de cultura în ansamblu.De asemenea a întreținut și o atmosfera de bună dispoziție ca o complementaritate la cea de pioșenie religioasă specifica unui pelerinaj. Mulți dintre noi am hotărât ca viitoarele excursii să le facem după programul acestuia,astfel incit vom alege acele excursii la care acesta sa fie ghid. Avind in vedere cele de mai sus precum și faptul ca intr- o perioada am fost si AUDITORUL FINANCIAR al societatii Paralela 45 recomand acestei agenții să- l "țină aproape " pe acest tinar ghid atit de dotat. Agentia va avea numai de câștigat !

Alexandrescu Maria a fost in - Romania - Constanta pe 23.12.2022

Circuit Iordania

Am fost in Iordania in perioada 24.11.2022 - 02.12.2022 A fost minunat! Un circuit foarte frumos și complet. Atent pregatit și cu mult profesionalism! Toată stima și aprecierea pentru d-na Crina Tudor! Un ghid excepțional ! Foarte atenta cu grupul si foarte bine pregătită . Nu in ultimul rând Multumesc si ghidului local, care ne-a însoțit pe tot parcursul circuitului de la care am putu primi informații despre locurile vizitate. Am avut noroc și de un grup superb! Multumesc Paralela 45. Va doresc din tot sufletul sărbători fericite la toată echipa Paralela 45 alături de cei dragi! ?
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania

POPESCU Creola a fost in - Romania - Bucuresti pe 28.04.2022

IORDANIA PASTE 2022

Buna ziua, ne-am intors din una dintre cele mai frumoase experiente turistice Iordania Paste. Multumim Paralela 45 ptr programul circuitului, excelent gandit, dar mai ales ptr ghidul nostru D-na Mona Bolozan. Este un om deosebit, bine pregatit din pct de vedere istoric, geografic, social, un bun organizator, dedicata profesiei. Nu am resimtit ca nu suntem in sanul familiei de Paste. A reusit sa gaseasca singura biserica ortodoxa- greceasca din Aqaba ptr a ne oferi experienta Invierii si departe de casa. Multumim d-na Mona ptr tot. Voi recomanda tuturor Paralela 45 ptr profesionism!

  • IORDANIA PASTE 2022
  • IORDANIA PASTE 2022
  • IORDANIA PASTE 2022

Partenerii nostri