RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 25 testimoniale

Dumitru Vasile a fost in - Romania - Bucuresti pe 21.03.2023

Opinie despre ghidul Povarna Alexandru

Am avut privilegiul ca în perioada 14.03-20.03.2023 să fac parte din grupul cu destinația Israel.Ghid roman: Povarna Alexandru .Întrucât după doua zile ghidul israelian s-a retras din motive medicale am rămas să fim "pastoriti" numai de ghidul roman. Aceasta s-a dovedit a fi fost o șansă pentru noi - Povara Alexandru fiind cu adevarat un pastor(fara ghilimele).Am descoperim atâtea calitati profesionale și umane la acest tinar ghid incit l-am îndrăgit cu toții pentru modul în care a îmbinat cunoștințele profund religioase cu cele umane și de cultura în ansamblu.De asemenea a întreținut și o atmosfera de bună dispoziție ca o complementaritate la cea de pioșenie religioasă specifica unui pelerinaj. Mulți dintre noi am hotărât ca viitoarele excursii să le facem după programul acestuia,astfel incit vom alege acele excursii la care acesta sa fie ghid. Avind in vedere cele de mai sus precum și faptul ca intr- o perioada am fost si AUDITORUL FINANCIAR al societatii Paralela 45 recomand acestei agenții să- l "țină aproape " pe acest tinar ghid atit de dotat. Agentia va avea numai de câștigat !

Alexandrescu Maria a fost in - Romania - Constanta pe 23.12.2022

Circuit Iordania

Am fost in Iordania in perioada 24.11.2022 - 02.12.2022 A fost minunat! Un circuit foarte frumos și complet. Atent pregatit și cu mult profesionalism! Toată stima și aprecierea pentru d-na Crina Tudor! Un ghid excepțional ! Foarte atenta cu grupul si foarte bine pregătită . Nu in ultimul rând Multumesc si ghidului local, care ne-a însoțit pe tot parcursul circuitului de la care am putu primi informații despre locurile vizitate. Am avut noroc și de un grup superb! Multumesc Paralela 45. Va doresc din tot sufletul sărbători fericite la toată echipa Paralela 45 alături de cei dragi! ?
 • Circuit Iordania
 • Circuit Iordania
 • Circuit Iordania
 • Circuit Iordania
 • Circuit Iordania

POPESCU Creola a fost in - Romania - Bucuresti pe 28.04.2022

IORDANIA PASTE 2022

Buna ziua, ne-am intors din una dintre cele mai frumoase experiente turistice Iordania Paste. Multumim Paralela 45 ptr programul circuitului, excelent gandit, dar mai ales ptr ghidul nostru D-na Mona Bolozan. Este un om deosebit, bine pregatit din pct de vedere istoric, geografic, social, un bun organizator, dedicata profesiei. Nu am resimtit ca nu suntem in sanul familiei de Paste. A reusit sa gaseasca singura biserica ortodoxa- greceasca din Aqaba ptr a ne oferi experienta Invierii si departe de casa. Multumim d-na Mona ptr tot. Voi recomanda tuturor Paralela 45 ptr profesionism!

 • IORDANIA PASTE 2022
 • IORDANIA PASTE 2022
 • IORDANIA PASTE 2022

JUGUREANU NICOLETA a fost in - Romania - Bucuresti pe 06.11.2019

VIETNAM-CAMBODGIA-THAILANDA

O excursie de vis! Obositor, dar fascinant! Vietnam si Cambodgia - 2 tari ca in povesti, cu oameni calzi si primitori, cu peisaje pe care nu le poti uita! Multumiri din suflet si maxime felicitari insotitorului de grup, dl. TIBERIU TAMASDAN, un mare profesionist in adevaratul sens al cuvantului: cunoaste foarte bine aceste tari - social, cultural, politic, istoric, oferind foarte multe informatii! Dar, cel mai important lucru, este foarte atent cu turistii, cu siguranta acestora, sare intotdeauna in ajutorul acestora, indiferent de problema avuta! Un om adevarat! Pentru imbunatatirea calitatii acestui circuit as recomanda ca deplasarea de la Siem Reap la Bangkok sa se faca cu avionul, iar hotelurile sa fie ceva mai bune, eventual cu balcon!

raspunde:

Va multumim pentru impresii si ne bucuram ca experinta dvs a fost una reusita! Va asiguram ca vom analiza propunerile dvs de imbunatatire a acestui program turistic si va stam la dispozitie cu noi oferte si recomandari. Cu stima, Echipa Paralela 45

 

ika marculetz a fost in - Romania - Bucuresti pe 15.09.2019

Insula Lesvos

O destinatie noua si o vacanta reusita. Alaturi de alti conationali am incercat un loc nou turistic din Grecia-Lesvos.Am cunoscut frumusetea insulei in amanunt datorita doamnei ghid Gabriela Sitara Pasa o persoana minunata care ne-a facut prin profesionalismul si abnegatia aratata sa ne dorim o noua vacanta aici! Multumim agentiei si doamnei Gabriela!

raspunde:

Va multumim pentru feedback. Insula Lesbos este o destinatie autentica si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa si serviciile oferite de ghidul Paralela 45 au fost apreciate! 

Leila Ahmet a fost in - Romania - Timisoara pe 21.08.2019

Sankt Petersburg, aug 2019

Sankt Petersburg, o destinatie de potrivita pentru luna august. Am avut norocul sa fac parte dintr-un grup minunat si de un ghid cu experienta, Ioana Butnaru, care a facut fata cu brio tuturor provocarilor aparute. Am apreciat in mod deosebit profesionalismul , cunostiintele detaliate de istorie dar si povestile romantate ale personajelor vremii prezentate la fiecare obiectiv turistic si nu numai. Multe amintiri frumoase...

 • Sankt Petersburg, aug 2019

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta! Va stam mereu la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. O zi frumoasa!

Cazangiu Mihaela a fost in - Romania - Ramnicu Valcea pe 09.07.2019

Nopți albe în Rusia

Cred că sunt în asentimentul tuturor că, atunci când alegi efectuarea unei vacanțe în formula” tur organizat”, într-o proporție de 90% , reușita acestei vacanțe este dată de ghidul care te însoțește.Ghidul Veronica Boghiță este un fericit melanj de om de cultură, bun-simț, discreție și delicatețe...pe scurt:Rara avis! Mulțumesc!

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si va stam la dispozitie cu recomandari si oferte si pentru alte destinatii turistice!

MARIA PAPUC a fost in - Romania - Caracal pe 10.04.2019

IORDANIA

M-am intors din circuitul de Iordania o experienta de neuitat in data de 31.03.2019.A fost o vacanta neasteptat de frumosa .Programul o fost bine facut. totul s-a realizat cu ajutorul ghidei noastre Mirela Surghie ,care este un om plin de energie,multa veselie si responsabilitate fata de turisti.Sigur voi mai calatori cu Paralela 45!

raspunde:

Va multumim  pentru aprecieri si pentru incredere. Va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Radu Puscariu a fost in - Romania - Brasov pe 15.10.2018

Coasta Amalfitana

Sejur minunat in Campania,cu excursii de neuitat pe Coasta Amalfitana,insula Capri ,la Pompei si pe Vezuviu,impreuna cu Ana,un ghid deosebit,foarte bine documentat si foarte pasionat.Multumim,ciao,Ana ! O destinatie care nu poate fi ratata !

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumita de serviciile Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Partenerii nostri