RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Vacante in rate

Nu trebuie sa asteptati pentru a avea o vacanta de vis!

Paralela 45 va pune la dispozitie mijloace de achizitie a pachetelor de vacanta in rate prin urmatoarele instrumente:

Garanti Bank:
› In agentii: pana la 12 rate prin POS fizic
› Online: pana la 12 rate prin POS Virtual

Credit Europe Bank:
› In agentii: 1, 3, 6, 9, 12 rate prin POS fizic
› Online: 1, 3, 6, 9, 12 rate prin POS Virtual

Banca Transilvania:
› In agentii: pana la 10 sau 12 rate prin POS fizic
› Online: pana la 10 sau 12 rate prin POS Virtual

 

BCR:
› Online:Pana la 12 rate cu 0% dobândă** la achiziții de minimum 600 lei.

 

Alpha Bank:
› Online: pana la 5 rate prin POS Virtual

 

 

Plata cu card bancar - in rate:

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii online “Card bancar – in rate”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Euplatesc.ro, Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata online “Card bancar – in rate” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar Paralela 45 NU percepe niciun comision!


Alte modalitati de plata:

Plata online

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin “Card bancar online”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Euplatesc.ro, Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata “Card bancar online” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, Paralela 45 Turism SRL NU percepe nici un comision!


In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. 

Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la call center: 0374 45 45 45 sau 021 9129


Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

UniCredit Bank SA - RON - RO13BACX0000001715936000
UniCredit Bank SA - EUR - RO83BACX0000001715936001
UniCredit Bank SA - USD - RO56BACX0000001715936002

Cod BIC/SWIFT: BACXROBU


Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EURO sau USD:

  • in toate sediile apartinand 100 % societatii Paralela 45 Turism SRL: https://www.paralela45.ro/agentii/
  • in orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate

Card Agentie:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile Agentiei de turism Paralela 45. Agentiile de turism Paralela 45 detin echipamente POS instalate de: Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank si .

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA
Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Mai multe detalii aici: https://www.paralela45.ro/info/vouchere/     

*Paralela 45 Turism SRL respecta prevederile Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR).  Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va adresam rugamintea sa consultati site-ul www.paralela45.ro sectiunea Politica de confidentialitate

Partenerii nostri