RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 9 testimoniale

Tanko Paraschiva, Tanko Elek a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Mai multa posibilitate de alege intre specialitatile locale si mancarea continentala cu care suntem obisnuiti. Programul a fost bun a cuprins obiectivele pe care doream sa le vizitam. Singura obiectie trecerea vamala terestra in Bangkok. Va multumim pentru zilele frumoase.

raspunde:

Noi va multumim si am notat sugestiile dvs. 

Desliu Gherghina a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Cel mai interesant obiectiv: Halong Bay. Cel mai putin interesant: Piata Plutitoare din Delta Fluviului Mekong. Realizarea impreuna cu ghidul de program optional in timpul liber. Programul mai bine impartit si timp liber mai mult la obiectivele vizitate.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 si vom tine cont de sugestiile dvs.  Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Patrascu Elena a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

A fost o excursie reusita din toate punctele de vedere; poate mai putin placut sentimental - acel turism de razboi dar pt cultura generala ne-am straduit sa-l intelegem.Trecerea frontierei terestre Cambodgia - Thailanda ne-a dat emotii (credeam c-am pierdut bagajul lasat in seama unui localnic cu carut - distanta fiind marisoara). A fost singurul aspect pe care n-as vrea sa-l mai traiesc.

raspunde:

Va multumim pentru impresii si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa!

Fam. Maria Si Gheorghe Tardea a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Apreciem explicatiile detaliate ale ghidului insotitor, puterea de concentrare fata de desele intemperii ale expunerii, grija fata de alimentatia si sanatatea membrilor grupului, fata de conditiile de cazare. Legatura cu ghIzii locali a fost prompta, transportul cu autocare de calitate. Cel mai interesant complexul de temple Angkor.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Vietnam. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Gheorghe Daniel & Tardea Irina a fost in - Vietnam pe 03.11.2014

Vietnam

Cel mai interesant: templele din Cambodgia, croaziera Halong Bay. Cel mai putin atragator a fost transportul din Cambodgia in Thailanda (1 zi pe drum). Cazarea si conditiile din Vietnam au fost exceptionale. Ghizii locali din Vietnam si Cambodgia au fost foarte buni. Am apreciat efortul depus de insotitorul de grup pt a avea grija de nevoile individuale ale fiecaruia din grup. Programul din Cambodgia a fost foarte interesant si a cuprins toate obiectivele principale.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Monica Burda a fost in - Vietnam pe 27.08.2013

Vietnam

Felicitari ghidei Emilia - excelenta alegere a agentei; la sosire in Hanoi era binevenita o pauza la hotel pt schimbarea toaletei, dupa un drum lung cu avionul

raspunde:

Va multumim pentru impresii si vom tine cont de sugestiile dvs la realizarea urmatoarelor circuite turistice. 

Mircea Paic a fost in - Vietnam pe 27.08.2013

Vietnam

Este primul circuit din viata mea de turist care a imbinat armonios deplasarile intre obiectivele de vizitat (si chiar in cadrul acelorasi obiective) pe uscat, pe apa si prin aer. Circuitul a fost dinamic si solicitant din punct de vedere fizic dar satisfactia de a vedea niste frumuseti culturale si naturale unice a compensat din plin eforturile facute.

raspunde:

Ne bucuram ca va impresionat placut circuitul organizat de Paralela 45 si va invitam sa inceracti si alte programe turistice. Va multumim 

 

Steflea Niculina a fost in - Vietnam pe 03.11.2015

Vietnam

Locurile vizitate au fost minunate, completate cu politetea si profesionalismul ghidului. Felicitari!

raspunde:

Va multumim !

Elena Buleti a fost in - Vietnam - Hanoi pe 04.11.2012

Vietnam

Excursie cu traseu chilibrat, inedit, diversificat, fara sa fie foarte solicitant ( in conditiile climei din Indochina ). Partenerii locali atenti, buni profesionisti. Insotitorul de grup competent, bine informat, cu multa solicitudine.

raspunde:

 Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Partenerii nostri