RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

...

Tichete/vouchere de vacanta

Alege un sejur in Romania, prin agentiile Paralela 45 din intreaga tara, folosind tichetele de vacanta:


...
...
...
 
 

Titularul tichetelor de vacanta poate cumpara servicii turistice/vacante pentru el si familie in Romania:


...
...
...
...
 
 

Cine poate primi si folosi tichete/vouchere de vacanta?

Tichetele de vacanta pot fi primite de la compania pentru care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si numai daca compania decide sa acorde acest tip de beneficiu angajatilor.

Angajatii din sectorul de stat (bugetari) beneficiaza incepand cu anul 2018 (in anumite conditii) de tichete/carduri de vacanta in valoare de 1450 lei.

Cum iti poti folosi tichete/vouchere de vacanta?

Odata ce ti-ai ales serviciul turistic de pe site-ul www.paralela45.ro si/sau ai discutat cu agentii de turism ai Paralela 45 trebuie sa te prezinti personal, intr-unul din sediile noastre pentru a-ti face rezervarea dorita in baza tichetelor de vacanta.


Avantajele Paralela 45

Peste 30 de ani de activitate turistica, ne-au pozitionat intr-una din cele mai importante agentii din Romania. Consultantii de turism Paralela 45 va vor oferi consilierea necesara pentru alegerea unei vacante perfecte.

› Confirmam pe loc si garantam disponibilitatea la cazare


› Avem in portofoliu cele mai reprezentative hoteluri si pensiuni din Romania


› Acceptam plata integrala a vacantelor prin tichete/vouchere de vacanta


› Ofertele speciale pentru turismul intern (Litoral, Munte, Balneo, Delta Dunarii si/sau Circuite Culturale) precum si reducerile de tip early booking/inscrieri timpurii pot fi platite cu tichetele de vacanta


Agentiile Paralela 45 de unde poti achizitiona servicii turistice cu tichete/vouchere de vacanta. Vezi lista agentiilor AICI

Poti plati cu vouchere de vacanta la toate agentiile si francizele Paralela 45 care au semnate contracte cu emitentii de tichete: UP ROMANIA (CHEQUE VACANCES), EDENRED ROMANIA, SODEXO PASS.

In 2018, au fost lansate si cardurile electronice de Tichete de Vacanta: Up Romania (Checque Vacances),  Edenred Tichet Vacanta si SODEXO.
Acestea pot fi utilizate pentru achizitia de vacante in Romania, in agentiile Paralela 45, concomitent cu tichetele de vacanta in format tiparit.


Mai multe informatii poti obtine zilnic intre 09 – 18.30 la numarul de telefon: 021.9129 sau 0374.45.45.45

 

 


Partenerii nostri