RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 38 testimoniale

Ingrid Tudor a fost in - Italia - Sorrento pe 27.09.2019

O excursie minunata

Excursia pe Coasta Amalfitana a fost o experiență minunată care mi_a umplut sufletul de bucurie. Multumiri Anei, ghidul local, pentru care am numai cuvinte de lauda, pentru implicare si profesionalism și datorită căreia vacanta noastră în Italia a fost atât de frumoasă ! Un om și un ghid minunat, pe care oricând îmi va face plăcere să o revăd și să o ascult. !

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si va dorim vacante minunate! 

doina racu a fost in - Italia - Sorrento pe 25.09.2019

O excursie de nota 10

Tocmai m-am intors dintr-o excursie pe Coasta Amalfitana care a fost o experienta de neuitat alaturi de ghidul local pentru care am numai cuvinte de multumire pentru profesionalismul si devotamentul cu care ne-a tratat . Bravo Ana ! Astfel de oameni te fac sa-ti doresti sa te mai intorci sa-i revezi si sa-i asculti !

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri si ne bucuram ca experienta dvs in Italia a una reusita! Va stam in continuare la dispozitie cu noi recomandari si oferte pentru vacante si #experientedeneuitat cu Paralela 45! 

Miruna Nitescu a fost in - Italia - Alghero (Sardinia) pe 28.05.2018

Sardinia

Buna dimineata! Tocmai ne-am intors din Sardinia- Portoconte ( seniori, Pan-European Travel- Paralela 45) , un sejur activ intr-un hotel exceptional in golful Alghero. La aeroport am fost intampinati de ghidul nostru Dl. Lucian Nita care ne-a acompaniat cu mult profesionalism si afectiune pe parcursul intregii perioade. Si nu este de loc usor sa "calauzesti" un grup de 40 de seniori dornici sa viziteze cat mai mult! Dl. Lucian a reusit aceasta performanta cu brio! Felicitari Paralela 45 pentru aceasta alegere!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Pescaru Valeriu a fost in - Italia - Roma pe 23.10.2015

Italia

A fost foarte bine. Ghizii au fost foarte amabili si exceptional pregatiti.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Italia. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Cercel Elena a fost in - Italia - Roma pe 23.10.2015

Italia

Ghizii: Dna Rozica Nedelea, Dl. Petre si Dsoara Iulia au fost exceptionali cu o pregatire f.f.buna si cu o grija extraordinara fata de turisti.

raspunde:

Va multumim si vom transmite aprecierile dvs ghizilor nostri. 

Mihaela Visan a fost in - Italia - Roma pe 11.03.2014

Servicii bune si foarte bune, programul turistic foarte interesant!Propunem alocarea unui numar mai mare de zile, chiar daca acest lucru ar presupune un pret mai mare al excursiei. Va multumim!

N Clementeanu a fost in - Italia - Roma pe 10.11.2013

Prezenta ghidului permanenta cu mai multe date istorice, reducerea nr. obiectivelor zilnice pt a fi mai bine cunoscute. Nr cat mai mare de opriri pt. persoanele varstnice.

Constanta Simionoiu a fost in - Italia - Roma pe 10.11.2013

Excursia f. placuta si utila. As fi preferat un mijloc de transport la dispozitie, pt. vizite in Roma.

Busuioc Adrian & Busuioc Irena a fost in - Italia - Roma pe 26.07.2015

Italia

Ghizii pusi la dispozitia noastra au fost foarte bine pregatiti. Excursii diverse si placute.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

Partenerii nostri