RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 12 testimoniale

Lorent Daniela a fost in - Rusia pe 13.12.2018

Rusia

Felicitari pentru modul in care isi selecteaza ghizii. Seriozitatea, profesionalismul si dedicarea cu care dna Veronica Boghita - o adevarata enciclopedie ambulanta, stie sa respecte profesiunea aleasa, aduce o satisfactie ridicata in randul. Multumim doamnei Boghita pentru reusita unei vacante minunate, pentru modul exemplar si grija fata de fiecare persoana din grup.

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumita de serviciile Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Familia Brumaru a fost in - Rusia pe 10.08.2018

Rusia

Ghidul nostru, Tiberiu a reusit sa creeze o atmosfera desavarsita de grup. Ne-a acordat toata atentia si ne-a incantat si comunicat foarte frumos toate cunostintele despre fiecare obiectiv in parte. Am dori sa mai avem onoarea de a face parte din circuitele in care el o sa fie ghid. Felicitari pentru organizare.

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumita de serviciile Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Ileana Ristoiu a fost in - Rusia - Moscova pe 05.08.2018

Rusia, Moscova

Felicitari ghidului (doamna Veronica Boghita) pentru profesionalismul sau. Are un bagaj de cunostinte impresionant, care acopera multe domenii (istorie, geografie, pictura - arta in general - si nu numai), cunostinte pe care ni le-a impartasit cu rabdare, treptat, in asa fel incat sa retinem cat mai mult. Este neobosita, mereu cu zambetul pe buze, incercand sa satisfaca in cat mai mare masura dorintele membrilor grupului. Are un tact, o maleabilitate si o diplomatie deosebite - foarte utile, de altfel, avand in vedere eterogenitatea unui grup de turisti. Colaborarea sa cu ghizii locali este foarte buna - lucru benefic pentru organizarea tururilor si a excursiilor. Vacanta a fost deosebita in principal datorita doamnei Veronica Boghita. Multumim!

  • Rusia, Moscova

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumita de serviciile Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Stoica I Romeo a fost in - Rusia pe 27.07.2013

Rusia

Sunteti o societate de turism serioasa si cel putin familia mea are incredere in servciile perstate de Dumneavoastra.

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri si increderea in serviciile si profesionalismul nostru!

Catusanu Daniela Irina a fost in - Rusia pe 27.07.2013

Rusia

A fost mult mai usor pentru noi sa ne achizitionam bilete pentru excursiile optionale; daca noi aveam 2-3 colegi de grup eram in top 10 cele mai numeroase grupuri din tari diverse; o mica neintelegere cu diferente si accesibilitatea la cabinele superioare (cu geam sau balcon) la agentia din provincie; o excursie foarte reusita si sper bune dintr-un sir de croaziere placute pe viitor.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Rusia. Va multumim pentru aprecieri dar si pentru observatii. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Duca Petra- Emilia a fost in - Rusia - Moscova pe 09.05.2014

Rusia

Aprecieri deosebite pt d-na Veronica Boghita , care a demonstrat pe tot parcursul excursiei profesionalism de exceptie, nivel de cultura impresionat si multa amabilitate

Stoleriu Ioana a fost in - Rusia - Moscova pe 09.05.2014

Am fost impresionata de toata excursia, iar ghidul roman prin profesionalismul sau a facut atmosfera cu adevarat de neuitat.Din punctul meu de vedere si grupul mic a fost un element favorabil

Borzasi Emeric a fost in - Rusia - Moscova pe 08.07.2016

Felicitari pt tot. Prea putin s-a discutat despre excursiile optionale pe care le-ar putea face turistii in afara programului inclus si excursiilor optionale. Felicitari pentru modul in care a fost prezentat fiecare obiectiv turistic.

Murasan Iuliana + Nicolae a fost in - Rusia - Moscova pe 20.06.2014

Prestatie de exceptie a ghidului roman. Cu Veronica mergem oriunde.

Partenerii nostri