RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 29 testimoniale

prof. univ. dr. Rodica Olah a fost in - Franta pe 13.12.2018

Paris

Am fost turist intre 26-31 august 2018, participant la Circuitul Paris cu plecare din Iasi. Doresc sa aduc multumiri si felicitari pentru ghidul nostru , doamna Ene Mihaela, o persoana deosebita, care ne-a impartasit numeroase informatii culturale, a fost foarte atenta cu fiecare din grup, preocupata permanent de buna desfasurare a programului. Intr-un cuvant un om care isi face profesia cu pasiune si devotiune.  Calde felicitari si multumiri.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Raluca Pavel a fost in - Franta pe 10.05.2017

Franta

Va scriu cu impresii de calatorie dupa excursia in Toscana. Ne-am simtit tare bine, am fost norocosi cu vremea, dar si de companie, toata echipa de participanti a fost super si cu totii suntem incantati de ghidul nostru, George Barbuta.

O parte dintre participantele la excursie m-au rugat sa le semnez si pe ele si sa va transmit si din partea lor ca va multumim pentru alegerea facuta cu ghidul, este super documentat, amuzant, grijuliu, nici nu ne puteam dori mai mult!

Va multumim frumos!  Cu drag, 
Vasilica si Raluca Pavel, Doina Cismaru, Cornelia Toma, Victoria Balut, Adriana Ichim

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 si ca ghidul nostru s-a ridicat la nivelul asteptarilor dvs. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Rau Marcela / Mircea a fost in - Franta pe 30.06.2014

Franta

Continuati sa mentineti un standard ridicat al informarii turistice. Multumesc!

raspunde:

Toate programele turistice pe care le organizam au ca obiectiv principal satisfactia turistului. Va multumim 

Badea Maria a fost in - Franta pe 30.06.2014

Franta

Insotitorul de grup a avut o comportare exceptionala, dand dovada de o foarte buna pregatire profesionala si de o prezenta agreabila plina de solicitudine.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri! 

Roxana Marca/ Dominic Marca a fost in - Franta - Paris pe 06.01.2014

Paris

Ne-a placut excursia la Paris si va multumim! Achizitionarea in avans de catre agentie a biletelor ptr Tour Eiffel, evitand cozi de asteptare de 4-5 ore.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri! 

Claudia Butnaru a fost in - Franta - Paris pe 05.01.2013

Apreciez un climat placut in timpul excursiei. Insotitorul de grup a raspuns prompt la solicitarile variate ale tuturor excursionistilor. Apreciez, de asemenea, programul clar din timpul excursiei, cu ore precise si locuri de intalnire bine stabilite.

Martin Gabriela Alexandrina a fost in - Franta - Paris pe 11.06.2013

Franta

Remarc energia, volumul de informatii transmise, grija fata de toti membrii grupului si efortul de a multumi pe toata lumea. Este vorba despre insotitorul de grup

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Franta. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Hutu Emilian a fost in - Franta - Paris pe 11.06.2013

Excursia este bine organizata, in mare masura datorita ghidei care este foarte bine documentata si dirijeaza foarte bine deplasarile. Micul dejun foarte bun. Daca ar fi posibil sa ne acorde mai mult timp vizitarii zonelor comerciale.

Fam Badiu a fost in - Franta - Paris pe 11.06.2013

Plecarile din otopeni sa se faca in prima parte a zilei (dimineata). Sosirile sa fie programate in acelasi interval de timp (pana in ora 12:00)

Partenerii nostri