RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 14 testimoniale

ANDREIAS GABRIELA a fost in - Grecia - Corfu pe 30.10.2022

Un sejur de nota 10

Am achizitionat un sejur in Grecia, si am stat la hotelul Ipsos Beach, hotel de 3 stele in zona plajei. Ne-am simtit extrem de bine, hotelul este excelent, curat, liniste, o gradina superba si o piscina maricica. Sunt multe taverne in zona, marketuri si se poate ajunge in Corfu Town cu autobuzul (cu bilet cumparat de la market sau de la sofer). Ghidul local nu prea ne-a fost de ajutor. Drumul spre/ dinspre Corfu cu avionul - compania Blue Air a fost placut si rapid(1ora) fara incidente neplacute. Totul a fost minunat drept pt care acord nota 10 agentiei PARALELA 45 pentru ca ne-a asigurat o vacanta frumoasa!

  • Un sejur de nota 10

Mirela Netcu a fost in - Grecia - Samos pe 04.10.2018

Samos - O vacanta de vis

O vacanta de neuitat in Samos - Ireon. A fost o vacanta foarte reusita din toate punctele de vedere. La Despina studio unde am fost cazati era o curatenie desavarsita, camera dotata cu tot ce trebuie, inclusiv chicineta, sincer nu ma asteptat pentru ca este de 2*, dar am ramas placut surprinsi. Ireon este un oras de vis, linistit, relaxant, un oras care pastreaza in el originala Grecie. Strazile curate, plajele la fel, mancarea foarte buna si foarte proaspata! Totul la superlativ. Multumesc agentului de turism Ruxana Virtej pentru recomandarea destinatiei si ajutor. Ghidul din aeroport, amabil.

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumita de serviciile Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Manole Andreea a fost in - Grecia - Karlovasi pe 02.10.2018

Vacanta insula Samos

Experienta inedita si clipele petrecute la inceputul lunii septembrie in insula Samos si hotel Erato din Karlovasi au reusit sa ne surprinda placut. A fost extraordinar, un moment memorabil. Am descoprit insula prin intermediul mijloacelor de transport in comun, se respecta programul. Va multumim pentru clipele minunate si amintirile frumoase! Cu siguranta, vom reveni la Paralela 45 pentru destinatiile noastre viitoare de vacanta!

raspunde:

Ne bucuram ca ati fost multumita de serviciile Paralela 45. Va multumim si va stam la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Ion Zahiu a fost in - Grecia pe 11.03.2014

Grecia

Felicitari Ghidului Grec Spiros, pentru pregatirea si eruditia profesionala. Insotitor de grup: foarte bun (Dl. Sandulescu).

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45

Sanda Nastase a fost in - Grecia pe 05.07.2013

O excursie foarte frumoasa! Insotitorul de grup -f.bun! Bine pregatit, bun organizator, comportament civilizat fata de toti turistii. Am dori sa-l mai avem insotitor de grup si intr-o alta excursie.

M Bejan a fost in - Grecia pe 05.07.2013

Ghid - dragut, atent, competent, f.bun. Pregatire profesionala excelenta.

Lavsente a fost in - Grecia pe 05.07.2013

Grecia

Prima excursie in Grecia?? (nu cred). Multe explicatii despre istoria Greciei date cu profesionalism (excelent) de insotitorul Florin Popescu, cat si de ghidul intern Iachis, cu soferii ce ne-au dus in siguranta chiar si cu micile picanterii (un timp fara aer conditionat si o mica pana). M-am simtit excelent!

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si pentru incredere. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Fam. Ionescu Marius a fost in - Grecia pe 05.07.2013

Grecia

Sejurul a fost la superlativ, Grecia ne-a imbiat cu minunatiile ei. Pentru aceasta minunata reusita a excursiei, direct raspunzator a fost ghidul nostru Florin ca a impletit utilul cu placutul si a dat reusita acestei excursii minunate. Multumim!

Danut Nastase a fost in - Grecia pe 05.07.2013

A fost o excursie f. frumoasa cu insotitor de grup foarte bun! (Florin - personaj de exceptie - numai prezenta lui iti creeaza o stare de bine. Isi face meseria cu pasiune!)

Partenerii nostri