RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Thailanda

O excursie foarte frumoasa si reusita!Insa mi-ar fi placut mai multe zile in Bangkok, si astfel, s-ar fi putut acoperi si mai multe obiective, s-ar fi avut mai mult timp liber pentru explorat.

Georgeta Strachinar - Thailanda

15.02.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieiri si vom tine cont de sugestiile dvs in organizarea acestui circuit turistic! 

Thailanda

Sejurul a fost foarte placut, cu impresii frumoase si de neuitat iar insotitorul de grup, d-na Veronica Boghita este de un profesionalism remarcabil. Felicitari!!!

Anisoara Nitu - Thailanda

15.02.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Thailanda

Deosebite aprecieri si multumiri Dnei Veronica Boghita si ghizilor locali! Aprecieri deosebite si din partea tatalui si mamei Claudiei, pentru prestatia cu totul speciala si profesionista a dnei ghid Veronica Boghita!

Ioana - Claudia Mencinicopschi - Thailanda

15.02.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

Thailanda

Apreciez in mod deosebit modul profesionist al insotitorului de grup, cunostiintele si eleganta cu care ne-a facut excursia deosebit de placuta!

Traian Oancea - Thailanda

15.02.2014

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri si va stam la dispozitie cu noi recomandari de vacanta! 

Thailanda

Programul bine ales, ghidul foarte atent cu toata lumea, foarte bine pregatit, logistica de exceptie inclusiv ghizi locali. Toate acestea au facut din aceasta excursie un adevarat ceva de neuitat si foarte placut.

Costel Mihaescu - Thailanda

15.02.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri! 

Suedia

Excursia ne-a placut si ne-am simtit bine. Ghizii locali au prezentat insa obiectivele cu foarte multe amanunte, destul de greu de retinut (datorita volumului mare de informatii). Ghida noastra in schimb se vede ca este profesionista!

Fam Pupazeanu Annemarie Si Gheorghe - Suedia - Stockholm

27.08.2013

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Suedia. Va multumim 

Suedia

Foarte buna organizare. Aprecieri deosebite ghidei Cristina Munteanu. Pentru Riga ar mai fi fost necesara o zi. Foarte buna ideea de a dubla insotitorul de grup cu ghizi locali. Sper ca Paralela 45 sa procedeze similar pentru toate circuitele. Compania aeriana LOT ne-a creat probleme - intarzieri, scurtare a plimbarii in Varsovia.

Elena Bucsa - Suedia - Stockholm

27.08.2013

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Din pacate, problemele cauzate de liniile aeriene de transport aerian nu intra in sfera noastra de competeta. Va multumim 

 

Suedia

Puncte tari: supermarket langa hotel; distante scurte (relativ) fata de OLD TOWN. Autobuzul in care am calatorit a fost foarte ok. Puncte slabe: 2 hoteluri nu au avut dulapuri si frigider in camera.

Floarea & Viorel Manta - Suedia - Stockholm

25.07.2015

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Suedia. Va multumim  pentru sugestii si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Suedia

Programul este bine structurat si corespunzator atat in ceea ce prveste raportul calitate pret, cat si in satisfacerea intereselor turistice. Ghidul a reusit o extraordinara metamorfoza - de la frumoasa din Tallin la Trandafirul din Turuiri, ducesa de Kuurlandia si Karaita din Trakai.

Fam Pantelimon - Suedia - Stockholm

25.07.2014

raspunde:

Va multumim pentru aprecieiri si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa cu Paralela 45. 


Partenerii nostri