RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Excursia ne-a placut si ne-am simtit bine. Ghizii locali au prezentat insa obiectivele cu foarte multe amanunte, destul de greu de retinut (datorita volumului mare de informatii). Ghida noastra in schimb se vede ca este profesionista!

Fam Pupazeanu Annemarie Si Gheorghe - Suedia - Stockholm

27.08.2013

Foarte buna organizare. Aprecieri deosebite ghidei Cristina Munteanu. Pentru Riga ar mai fi fost necesara o zi. Foarte buna ideea de a dubla insotitorul de grup cu ghizi locali. Sper ca Paralela 45 sa procedeze similar pentru toate circuitele. Compania aeriana LOT ne-a creat probleme - intarzieri, scurtare a plimbarii in Varsovia.

Elena Bucsa - Suedia - Stockholm

27.08.2013

Puncte tari: supermarket langa hotel; distante scurte (relativ) fata de OLD TOWN. Autobuzul in care am calatorit a fost foarte ok. Puncte slabe: 2 hoteluri nu au avut dulapuri si frigider in camera.

Floarea & Viorel Manta - Suedia - Stockholm

25.07.2015

Programul este bine structurat si corespunzator atat in ceea ce prveste raportul calitate pret, cat si in satisfacerea intereselor turistice. Ghidul a reusit o extraordinara metamorfoza - de la frumoasa din Tallin la Trandafirul din Turuiri, ducesa de Kuurlandia si Karaita din Trakai.

Fam Pantelimon - Suedia - Stockholm

25.07.2014

As dori sa apreciez prestatia ghizilor de la Riga si Rundale care au oferit informatii cu mult profesionalism. Bine pregatite, deschise la discutii, cele doua doamne au facut ca turul orasului Riga si respectiv al castelului Rundale sa fie o placere.

Caradan Lorela - Suedia - Stockholm

23.08.2014

Am apreciat buna pregatire si diplomatia domnului ghid Tiberiu Tamasdan. Stiam despre Agentia Paralela45 ca este o agentie serioasa. Nu am colaborat foarte bine telefonic cu reprezentatul agentiei de la Bucuresti care nu a dorit sa ne comunice anumite informatii pe motiv ca nu am luat excursia de la Paralela45 Bucuresti, argument total nepotrivit. Hotelurile au fost asezate central, ceea ce a constituit un punct forte. Excursiile optionale mi se par cam scumpe, in comparatie cu alte agentii. Speram intr-o mai mare transparenta din partea agentiei Dumneavoastra.

Gabriel Taga - Suedia - Stockholm

20.08.2016

Insotitoarea de grup, Maria Popa, a fot foarte buna si dorim sa ne mai insoteasca in excursiile viitoare. Soferul Darius a fost bun si atent cu grupul. Cel mai bun hotel a fost Radisson, restul fiind vechi, iar cel din Riga a fost departe. Ghidul din Vilnius este neprofesionist, vorbeste mult si despre familia si alte chestii total neinteresante. In optionala de la Kaunas si-a pierdut timpul vorbind si nu ne-a dus sa vizitam multe locuri neinteresante. Aceste impresii am sa le postez si pe net! O zi in plus la Riga era perfect!

Burtica Ruxandra - Suedia - Stockholm

11.07.2013

Insotitorul de grup primeste un calificatv excelent datorita faptului ca s-a ocupat indeaproape de turisti. Am fost in iunie cu grupul in Estul Americii si acum am venit tot datorita dansului. Propun o excursie in Canada si in Estul Americii Miami sau in Grand Tour America

Tarcea Iulia Cristina - Statele Unite

27.08.2013

Micul dejun ar trebui sa existe la toate cazarile (inclus). Ar fi interesanta o seara tipic americana, cu muzica si dansuri traditionale. Programul a fost foarte bine structurat. Am folosit la maxim timpul si informatiile primite au fost foarte interesante. Ghidul super ok!!!

Sandu Valentin - Statele Unite

27.08.2013


Partenerii nostri