RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Vietnam

Apreciem explicatiile detaliate ale ghidului insotitor, puterea de concentrare fata de desele intemperii ale expunerii, grija fata de alimentatia si sanatatea membrilor grupului, fata de conditiile de cazare. Legatura cu ghIzii locali a fost prompta, transportul cu autocare de calitate. Cel mai interesant complexul de temple Angkor.

Fam. Maria Si Gheorghe Tardea - Vietnam

03.11.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Vietnam. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Vietnam

Cel mai interesant: templele din Cambodgia, croaziera Halong Bay. Cel mai putin atragator a fost transportul din Cambodgia in Thailanda (1 zi pe drum). Cazarea si conditiile din Vietnam au fost exceptionale. Ghizii locali din Vietnam si Cambodgia au fost foarte buni. Am apreciat efortul depus de insotitorul de grup pt a avea grija de nevoile individuale ale fiecaruia din grup. Programul din Cambodgia a fost foarte interesant si a cuprins toate obiectivele principale.

Gheorghe Daniel & Tardea Irina - Vietnam

03.11.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Vietnam

Felicitari ghidei Emilia - excelenta alegere a agentei; la sosire in Hanoi era binevenita o pauza la hotel pt schimbarea toaletei, dupa un drum lung cu avionul

Monica Burda - Vietnam

27.08.2013

raspunde:

Va multumim pentru impresii si vom tine cont de sugestiile dvs la realizarea urmatoarelor circuite turistice. 

Vietnam

Este primul circuit din viata mea de turist care a imbinat armonios deplasarile intre obiectivele de vizitat (si chiar in cadrul acelorasi obiective) pe uscat, pe apa si prin aer. Circuitul a fost dinamic si solicitant din punct de vedere fizic dar satisfactia de a vedea niste frumuseti culturale si naturale unice a compensat din plin eforturile facute.

Mircea Paic - Vietnam

27.08.2013

raspunde:

Ne bucuram ca va impresionat placut circuitul organizat de Paralela 45 si va invitam sa inceracti si alte programe turistice. Va multumim 

 

Vietnam

Locurile vizitate au fost minunate, completate cu politetea si profesionalismul ghidului. Felicitari!

Steflea Niculina - Vietnam

03.11.2015

raspunde:

Va multumim !

Italia

A fost foarte bine. Ghizii au fost foarte amabili si exceptional pregatiti.

Pescaru Valeriu - Italia - Roma

23.10.2015

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Italia. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Italia

Ghizii: Dna Rozica Nedelea, Dl. Petre si Dsoara Iulia au fost exceptionali cu o pregatire f.f.buna si cu o grija extraordinara fata de turisti.

Cercel Elena - Italia - Roma

23.10.2015

raspunde:

Va multumim si vom transmite aprecierile dvs ghizilor nostri. 

Grecia

Felicitari Ghidului Grec Spiros, pentru pregatirea si eruditia profesionala. Insotitor de grup: foarte bun (Dl. Sandulescu).

Ion Zahiu - Grecia

11.03.2014

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45

Turcia - circuit

Insotitor de grup foarte bun, informat, excelent organizator, carismatic

Serb Maria Dinu & Oancea Georgeta - Turcia

26.09.2015

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!


Partenerii nostri