RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Continuati sa mentineti un standard ridicat al informarii turistice. Multumesc!

Rau Marcela / Mircea - Franta

30.06.2014

Insotitorul de grup a avut o comportare exceptionala, dand dovada de o foarte buna pregatire profesionala si de o prezenta agreabila plina de solicitudine.

Badea Maria - Franta

30.06.2014

Dupa cum am mentionat si in mesajul trimis pe site-ul "paralela45.ro", nu am decat cuvinte de lauda in privirile insotitorului de grup, respectiv Ioana Butnaru. Cu riscul de a ma repeta doresc sa subliniez ca o consider o adevarata profesionista. Si pentru ghizii locali, aceleasi, impresii bune si foarte bune. Felicitari Paralela 45!

Diculescu Mariana Mihaela - Thailanda

05.03.2015

As dori ca sejururile pe care le vom face in viitor sa-l avem ghid tot pe domnul Dan.

Gabriela Zidarescu - Thailanda

20.03.2013

O excursie foarte frumoasa si reusita!Insa mi-ar fi placut mai multe zile in Bangkok, si astfel, s-ar fi putut acoperi si mai multe obiective, s-ar fi avut mai mult timp liber pentru explorat.

Georgeta Strachinar - Thailanda

15.02.2014

Sejurul a fost foarte placut, cu impresii frumoase si de neuitat iar insotitorul de grup, d-na Veronica Boghita este de un profesionalism remarcabil. Felicitari!!!

Anisoara Nitu - Thailanda

15.02.2014

Deosebite aprecieri si multumiri Dnei Veronica Boghita si ghizilor locali! Aprecieri deosebite si din partea tatalui si mamei Claudiei, pentru prestatia cu totul speciala si profesionista a dnei ghid Veronica Boghita!

Ioana - Claudia Mencinicopschi - Thailanda

15.02.2014

Apreciez in mod deosebit modul profesionist al insotitorului de grup, cunostiintele si eleganta cu care ne-a facut excursia deosebit de placuta!

Traian Oancea - Thailanda

15.02.2014

Programul bine ales, ghidul foarte atent cu toata lumea, foarte bine pregatit, logistica de exceptie inclusiv ghizi locali. Toate acestea au facut din aceasta excursie un adevarat ceva de neuitat si foarte placut.

Costel Mihaescu - Thailanda

15.02.2014


Partenerii nostri