RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Dupa cum am mentionat si in mesajul trimis pe site-ul "paralela45.ro", nu am decat cuvinte de lauda in privirile insotitorului de grup, respectiv Ioana Butnaru. Cu riscul de a ma repeta doresc sa subliniez ca o consider o adevarata profesionista. Si pentru ghizii locali, aceleasi, impresii bune si foarte bune. Felicitari Paralela 45!

Diculescu Mariana Mihaela - Thailanda

05.03.2015

As dori ca sejururile pe care le vom face in viitor sa-l avem ghid tot pe domnul Dan.

Gabriela Zidarescu - Thailanda

20.03.2013

O excursie foarte frumoasa si reusita!Insa mi-ar fi placut mai multe zile in Bangkok, si astfel, s-ar fi putut acoperi si mai multe obiective, s-ar fi avut mai mult timp liber pentru explorat.

Georgeta Strachinar - Thailanda

15.02.2014

Sejurul a fost foarte placut, cu impresii frumoase si de neuitat iar insotitorul de grup, d-na Veronica Boghita este de un profesionalism remarcabil. Felicitari!!!

Anisoara Nitu - Thailanda

15.02.2014

Deosebite aprecieri si multumiri Dnei Veronica Boghita si ghizilor locali! Aprecieri deosebite si din partea tatalui si mamei Claudiei, pentru prestatia cu totul speciala si profesionista a dnei ghid Veronica Boghita!

Ioana - Claudia Mencinicopschi - Thailanda

15.02.2014

Apreciez in mod deosebit modul profesionist al insotitorului de grup, cunostiintele si eleganta cu care ne-a facut excursia deosebit de placuta!

Traian Oancea - Thailanda

15.02.2014

Programul bine ales, ghidul foarte atent cu toata lumea, foarte bine pregatit, logistica de exceptie inclusiv ghizi locali. Toate acestea au facut din aceasta excursie un adevarat ceva de neuitat si foarte placut.

Costel Mihaescu - Thailanda

15.02.2014

Excursia ne-a placut si ne-am simtit bine. Ghizii locali au prezentat insa obiectivele cu foarte multe amanunte, destul de greu de retinut (datorita volumului mare de informatii). Ghida noastra in schimb se vede ca este profesionista!

Fam Pupazeanu Annemarie Si Gheorghe - Suedia - Stockholm

27.08.2013

Foarte buna organizare. Aprecieri deosebite ghidei Cristina Munteanu. Pentru Riga ar mai fi fost necesara o zi. Foarte buna ideea de a dubla insotitorul de grup cu ghizi locali. Sper ca Paralela 45 sa procedeze similar pentru toate circuitele. Compania aeriana LOT ne-a creat probleme - intarzieri, scurtare a plimbarii in Varsovia.

Elena Bucsa - Suedia - Stockholm

27.08.2013


Partenerii nostri