RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 508 testimoniale

Badea Maria a fost in - Franta pe 30.06.2014

Franta

Insotitorul de grup a avut o comportare exceptionala, dand dovada de o foarte buna pregatire profesionala si de o prezenta agreabila plina de solicitudine.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri! 

Diculescu Mariana Mihaela a fost in - Thailanda pe 05.03.2015

Thailanda

Dupa cum am mentionat si in mesajul trimis pe site-ul "paralela45.ro", nu am decat cuvinte de lauda in privirile insotitorului de grup, respectiv Ioana Butnaru. Cu riscul de a ma repeta doresc sa subliniez ca o consider o adevarata profesionista. Si pentru ghizii locali, aceleasi, impresii bune si foarte bune. Felicitari Paralela 45!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Thailanda. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Gabriela Zidarescu a fost in - Thailanda pe 20.03.2013

As dori ca sejururile pe care le vom face in viitor sa-l avem ghid tot pe domnul Dan.

Georgeta Strachinar a fost in - Thailanda pe 15.02.2014

Thailanda

O excursie foarte frumoasa si reusita!Insa mi-ar fi placut mai multe zile in Bangkok, si astfel, s-ar fi putut acoperi si mai multe obiective, s-ar fi avut mai mult timp liber pentru explorat.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieiri si vom tine cont de sugestiile dvs in organizarea acestui circuit turistic! 

Anisoara Nitu a fost in - Thailanda pe 15.02.2014

Thailanda

Sejurul a fost foarte placut, cu impresii frumoase si de neuitat iar insotitorul de grup, d-na Veronica Boghita este de un profesionalism remarcabil. Felicitari!!!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Ioana - Claudia Mencinicopschi a fost in - Thailanda pe 15.02.2014

Thailanda

Deosebite aprecieri si multumiri Dnei Veronica Boghita si ghizilor locali! Aprecieri deosebite si din partea tatalui si mamei Claudiei, pentru prestatia cu totul speciala si profesionista a dnei ghid Veronica Boghita!

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

Traian Oancea a fost in - Thailanda pe 15.02.2014

Thailanda

Apreciez in mod deosebit modul profesionist al insotitorului de grup, cunostiintele si eleganta cu care ne-a facut excursia deosebit de placuta!

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri si va stam la dispozitie cu noi recomandari de vacanta! 

Costel Mihaescu a fost in - Thailanda pe 15.02.2014

Thailanda

Programul bine ales, ghidul foarte atent cu toata lumea, foarte bine pregatit, logistica de exceptie inclusiv ghizi locali. Toate acestea au facut din aceasta excursie un adevarat ceva de neuitat si foarte placut.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri! 

Fam Pupazeanu Annemarie Si Gheorghe a fost in - Suedia - Stockholm pe 27.08.2013

Suedia

Excursia ne-a placut si ne-am simtit bine. Ghizii locali au prezentat insa obiectivele cu foarte multe amanunte, destul de greu de retinut (datorita volumului mare de informatii). Ghida noastra in schimb se vede ca este profesionista!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Suedia. Va multumim 

Partenerii nostri