RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 508 testimoniale

Elena Bucsa a fost in - Suedia - Stockholm pe 27.08.2013

Suedia

Foarte buna organizare. Aprecieri deosebite ghidei Cristina Munteanu. Pentru Riga ar mai fi fost necesara o zi. Foarte buna ideea de a dubla insotitorul de grup cu ghizi locali. Sper ca Paralela 45 sa procedeze similar pentru toate circuitele. Compania aeriana LOT ne-a creat probleme - intarzieri, scurtare a plimbarii in Varsovia.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. Din pacate, problemele cauzate de liniile aeriene de transport aerian nu intra in sfera noastra de competeta. Va multumim 

 

Floarea & Viorel Manta a fost in - Suedia - Stockholm pe 25.07.2015

Suedia

Puncte tari: supermarket langa hotel; distante scurte (relativ) fata de OLD TOWN. Autobuzul in care am calatorit a fost foarte ok. Puncte slabe: 2 hoteluri nu au avut dulapuri si frigider in camera.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Suedia. Va multumim  pentru sugestii si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Fam Pantelimon a fost in - Suedia - Stockholm pe 25.07.2014

Suedia

Programul este bine structurat si corespunzator atat in ceea ce prveste raportul calitate pret, cat si in satisfacerea intereselor turistice. Ghidul a reusit o extraordinara metamorfoza - de la frumoasa din Tallin la Trandafirul din Turuiri, ducesa de Kuurlandia si Karaita din Trakai.

raspunde:

Va multumim pentru aprecieiri si ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa cu Paralela 45. 

Caradan Lorela a fost in - Suedia - Stockholm pe 23.08.2014

Suedia

As dori sa apreciez prestatia ghizilor de la Riga si Rundale care au oferit informatii cu mult profesionalism. Bine pregatite, deschise la discutii, cele doua doamne au facut ca turul orasului Riga si respectiv al castelului Rundale sa fie o placere.

raspunde:

Va multumim mult pentru aprecieri!

Burtica Ruxandra a fost in - Suedia - Stockholm pe 11.07.2013

Suedia

Insotitoarea de grup, Maria Popa, a fot foarte buna si dorim sa ne mai insoteasca in excursiile viitoare. Soferul Darius a fost bun si atent cu grupul. Cel mai bun hotel a fost Radisson, restul fiind vechi, iar cel din Riga a fost departe. Ghidul din Vilnius este neprofesionist, vorbeste mult si despre familia si alte chestii total neinteresante. In optionala de la Kaunas si-a pierdut timpul vorbind si nu ne-a dus sa vizitam multe locuri neinteresante. Aceste impresii am sa le postez si pe net! O zi in plus la Riga era perfect!

raspunde:

Va multumim pentrun impresii si vom avea in vedere observatiile dvs. 

Tarcea Iulia Cristina a fost in - Statele Unite pe 27.08.2013

SUA

Insotitorul de grup primeste un calificatv excelent datorita faptului ca s-a ocupat indeaproape de turisti. Am fost in iunie cu grupul in Estul Americii si acum am venit tot datorita dansului. Propun o excursie in Canada si in Estul Americii Miami sau in Grand Tour America

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Sandu Valentin a fost in - Statele Unite pe 27.08.2013

SUA

Micul dejun ar trebui sa existe la toate cazarile (inclus). Ar fi interesanta o seara tipic americana, cu muzica si dansuri traditionale. Programul a fost foarte bine structurat. Am folosit la maxim timpul si informatiile primite au fost foarte interesante. Ghidul super ok!!!

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in SUA. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Fam Terecoasa a fost in - Statele Unite pe 04.09.2014

SUA

Cazare San Francisco: Geamuri fara bariera de zgomot. Felicitari insotitorului de grup si multumiri pt presatia EXCEPTIONALA

raspunde:

 Va multumim pentru aprecieri dar si pentru observatii. Va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Tora Badulescu a fost in - Statele Unite pe 04.09.2014

SUA

A fost o excursie splendida, cu locuri minunate! Dar a fost foarte putin timp petrecut in orasul propriu zis. Da, optionalele au meritat, dar am fosr mereu pe fuga. In rest, numai de foarte bine!

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri!

Partenerii nostri