RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 507 testimoniale

Florentina Repede a fost in - Israel - Bethlehem pe 22.03.2023

Israel 2023

In perioada 14.03-20.03.2023 eu și soțul meu am călătorit în Israel alaturi de minunat nostru ghid Alexandru Povarna,un om cu adevărat deosebit care ne a făcut să simțiți speciali in Tara Sfânta,atent până la cele mai mici detalii la nevoile grupului .Profesionist ne a furnizat extrem de multe informații,facandu ne să înțelegem totul mult mai bine. Îl recomand cu drag tuturor,doresc cat mai multor persoane sa beneficieze de o experiență alaturi de el. Sa speram că putem călători alaturi de el și în alte circuite. Toate cele bune!

Duculescu Liliana a fost in - Romania - Curtea de Arges pe 21.03.2023

Dna

Dumnezeu face minuni prin oameni! Un astfel de OM este și Alexandru Povarna: ghid, însoțitor de grup, grijuliu, ocrotitor și bine documentat. În circuitul Israel 14-19.03.2023 am descoperit o țară impresionantă, care trebuie văzută cel puțin o dată în viață! Acest lucru a fost posibil pentru că excursia a fost foarte bine organizată de către însoțitorul de grup din România și ghidul din Israel. Alex Povarna a făcut din această excursie, bucuria vieții părinților mei care care au devenit, pentru 6 zile "bunicii" întregului grup! Un circuit în Israel nu are limită de vârst! (80+)! Felicitări echipa Paralela 45!

Alina Elena Popa a fost in - Romania - Curtea de Arges pe 21.03.2023

Doamna

Circuit Israel 14-19.03.2023 O călătorie reușită constă in: oameni care rezonează și astfel grupul devine omogen, locurile care îți umplu sufletul de bucurie, iar Israelul îți oferă această posibilitate și nu in ultimul rând ghidul/ însoțitorul de grup care are darul de a-i face pe oamenii sa se simtă ca intr-o familie. Noi am avut privilegiul de a ne simți astfel, datorită ghidului/însoțitorului de grup Alexandru Povarnă! Un om deosebit! Agenția Paralela 45 este norocoasă să aibă in echipă un astfel de om.

Dumitru Vasile a fost in - Romania - Bucuresti pe 21.03.2023

Opinie despre ghidul Povarna Alexandru

Am avut privilegiul ca în perioada 14.03-20.03.2023 să fac parte din grupul cu destinația Israel.Ghid roman: Povarna Alexandru .Întrucât după doua zile ghidul israelian s-a retras din motive medicale am rămas să fim "pastoriti" numai de ghidul roman. Aceasta s-a dovedit a fi fost o șansă pentru noi - Povara Alexandru fiind cu adevarat un pastor(fara ghilimele).Am descoperim atâtea calitati profesionale și umane la acest tinar ghid incit l-am îndrăgit cu toții pentru modul în care a îmbinat cunoștințele profund religioase cu cele umane și de cultura în ansamblu.De asemenea a întreținut și o atmosfera de bună dispoziție ca o complementaritate la cea de pioșenie religioasă specifica unui pelerinaj. Mulți dintre noi am hotărât ca viitoarele excursii să le facem după programul acestuia,astfel incit vom alege acele excursii la care acesta sa fie ghid. Avind in vedere cele de mai sus precum și faptul ca intr- o perioada am fost si AUDITORUL FINANCIAR al societatii Paralela 45 recomand acestei agenții să- l "țină aproape " pe acest tinar ghid atit de dotat. Agentia va avea numai de câștigat !

Alexandrescu Maria a fost in - Romania - Constanta pe 23.12.2022

Circuit Iordania

Am fost in Iordania in perioada 24.11.2022 - 02.12.2022 A fost minunat! Un circuit foarte frumos și complet. Atent pregatit și cu mult profesionalism! Toată stima și aprecierea pentru d-na Crina Tudor! Un ghid excepțional ! Foarte atenta cu grupul si foarte bine pregătită . Nu in ultimul rând Multumesc si ghidului local, care ne-a însoțit pe tot parcursul circuitului de la care am putu primi informații despre locurile vizitate. Am avut noroc și de un grup superb! Multumesc Paralela 45. Va doresc din tot sufletul sărbători fericite la toată echipa Paralela 45 alături de cei dragi! ?
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania
  • Circuit Iordania

Vasile Roxana a fost in - Cehia - Prague pe 08.12.2022

program turistic Praga 30.11.2022-5.12.2022

Buna Ziua . Am avut o cazare f buna la hotel Duo in Praga. Micul dejun a fost bogat in tot felul de alimente si diversificat.Programul turistic a fost f bun dar necesita mai mult timp . Din pacate timpul trece f repede si ar trebui sa revenim pentru a mai vedea muzee si alte obiective turistice.Excursiile obtionale au fost f frumoase mai ales ca ghidul nostru local a fost Ludmila , o persoana cumsecade si f informata. Multumim Ludmila.Soferii autocarelor au fost primitori si au rapuns tuturor solicitarilor noastre. insotitorul nostru de grup a fost dna. Gabriela Paicu . Dansa a avut grija de toata organizarea , a instiintat corect si a precizat sau corectat informatia oro de cate ori a fost nevoie.. Totodata dna. Gabriela a insotit grupul in calatoriile noastre prin Praga cu metroul si a insotit si persoaoanele mai in varsta carora le-a acordat atentie cand a fost necesar . Multumim dna. Gabriela Paicu.

ANDREIAS GABRIELA a fost in - Grecia - Corfu pe 30.10.2022

Un sejur de nota 10

Am achizitionat un sejur in Grecia, si am stat la hotelul Ipsos Beach, hotel de 3 stele in zona plajei. Ne-am simtit extrem de bine, hotelul este excelent, curat, liniste, o gradina superba si o piscina maricica. Sunt multe taverne in zona, marketuri si se poate ajunge in Corfu Town cu autobuzul (cu bilet cumparat de la market sau de la sofer). Ghidul local nu prea ne-a fost de ajutor. Drumul spre/ dinspre Corfu cu avionul - compania Blue Air a fost placut si rapid(1ora) fara incidente neplacute. Totul a fost minunat drept pt care acord nota 10 agentiei PARALELA 45 pentru ca ne-a asigurat o vacanta frumoasa!

  • Un sejur de nota 10

Nita Lucian a fost in - Spania - Madrid pe 21.09.2022

Spania de nord

Excursie foarte frumoasa, orase cu vestigii istorice care te fac sa retraiesti acele vremuri. Ghidul Dan Calcisca extraordinar, fiecare zi petrecuta cu el este o lectie de istorie, de geografie si de viata. Chiar daca ar fi plouat tot timpul, excursia isi merita banii datorita ghidului.

TUŢU DANIELA a fost in - Spania - Madrid pe 15.09.2022

Spania de Nord

Din Madrid a început povestea... Poveste spusă de Dl. Dan Calcisca, ghidul nostru. O poveste frumoasă, interesantă, plină de informaţii referitoare la diverse domenii legate de programul circuitului, spusă cu pasiune şi mult tact, astfel încât să nu plictisească. Aş fi vrut să nu se termine... Cât despre Dl. Dan, ce pot să spun, foarte atent cu noi toţi, punctual, relaţionare foarte bună cu şoferii, ghizii locali, toate acestea pentru a ne simţi bine şi în siguranţă. MULŢUMIM!

Partenerii nostri