RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Cehia, Praga

Intr-un timp scurt am reusit sa vedem si sa cunoastem locuri minunate cu concursul dlui Strugaru Nicolae - excelent ghid. Multumesc Paralelei 45 si ghidului.

Latu Toma - Sergiu - Cehia - Prague

04.05.2014

Program atractiv si echilibrat, am vazut f. multe obiective intr-un timp foarte scurt si s-a reusit si respectarea programului de masa intotdeauna sper deosebire de alti ghizi. Speram sa intalnim acest ghid si in alte destinatii.

Dicu Catalina - Portugalia - Lisabona

02.12.2015

Apreciez seriozitatea, pregatirea, conduita si maniera in care am fost tratati de la ghiseul operatorului pana la ghidul insotitor, si va doresc sa va mentineti si sa va ridicati la standarde internationale.

Boanda Ana - Cehia - Prague

02.12.2014

Praga

Am fost foarte incantata de ce am vazut. Voi recomanda excursia si prietenilor mei.

Mitrea Liliana - Cehia - Prague

02.12.2014

Turcia

De remarcat prestatia profesionista conjugata cu o atentie deosebita a Domnului RADU MODOI in calitate de ghid si nu numai. Programul bine alcatuit (desi obositor pentru cei de varsta a treia) a avut un plus de interesant, de frumusete gratie Domnului Ghid RADU MODOI, plin de solicitudine si preocupat de a ne da informatii suplimentare privind obiectivele turistice ale orasului ISTANBUL.

Profira Marinescu - Turcia - Istanbul

07.05.2013

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Turcia. Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 

Franta

Itinerariul a fost bine gandit, prestatia ghidului a fost excelenta. Sugestii: organizarea excursiei in luna iulie cand mai exista lanuri de lavanda

Adina Nicolae - Franta - Aix En Provence

16.08.2012

India

Consider ca programul a fost structurat aproape perfect. As adauga inca o zi in New Delhi. Important ar fi de vizitat un muzeu de istorie sau de antropologie. Excelenti ghizi locali si insotitorul de grup roman. Ne-a facilitat accesul la informatii si au creat un mediu propice de vacanta.

Dan Leca - India - India

28.11.2012

raspunde:

Va multumim pentru aprecieri si sugestii si ne bucuram ca experienta dvs in India a fost una reusita. 

Thailanda

Calitatea serviciilor a fost foarte buna, iar prestatia insotitorului de grup impreuna cu ghizii locali a fost excelenta din toate punctele de vedere, contribuind la reusita acestei calatorii. Mentionez ca in ultimii 6 ani am efectuat cate 3 calatorii externe organizate de alte agentii care au oferit conditii inferioare, dar au fost tentante ca pret, pt. statutul de pensionar al subsemnatului.

Valentin Costache - Thailanda - Thailand

01.12.2012

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Thailanda. Va multumim 

Vietnam

Excursie cu traseu chilibrat, inedit, diversificat, fara sa fie foarte solicitant ( in conditiile climei din Indochina ). Partenerii locali atenti, buni profesionisti. Insotitorul de grup competent, bine informat, cu multa solicitudine.

Elena Buleti - Vietnam - Hanoi

04.11.2012

raspunde:

 Va multumim si va stam intotdeauna la dispozitie cu noi recomandari si oferte de vacanta. 


Partenerii nostri