RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

O nota speciala pt. ghidul excursiei Dl. Catalin Rata, foarte competent si atent pana la detaliu cu elementele de organizare.

Hristea Teodor - Anglia

04.09.2014

Spania - circuit

Am apreciat programul relaxat si buna organizare, care au fost garantia unui circuit reusit. Informatiile au fost sufieciente,bine dozate, nu obositoare. Este de remarcat rabdarea, tactul si solicitudinea ghidului, care a incercat, atat cat a permis timpul si programul, sa multumeasca pe toata lumea, sa ofere sprijin si sa asigure o sedere placuta.

Uta Lucia - Spania

20.10.2015

M-am simtit foarte bine, mi-a placut tot ce am vizitat. Ghidul a fost foarte bun, m-a impresionat pentru felul in care ne-a explicat totul

Potcoava Georgeta - Turcia - Cappadocia

21.09.2014

Insotitoare de grup foarte dOcumentata, memorie de exceptie , foarte bun organizator si coordonator.Am fost multumita din toate punctele de vedere.

Neculae - Turcia - Cappadocia

21.09.2014

Insotitorul de grup exceptioonal, a compensat prin serviciile oferite cu profesionalism si dedicatie toate minunile organizatorice.Recomandam o selectie mai atenta a hotelurilor , eventual upgrade la 5 *

Magdoiu Mihai Si Lucia - Turcia - Cappadocia

21.09.2014

Domna Boghita este un ghid foarte pregatit ,motiv pentru care daca voi mai face excursii cu agentia P45 as dorii sa o am insotitor de grup

Nedelcu Stanca - Turcia - Cappadocia

21.09.2014

Circuit Turcia

Cu mici amendamente neesentiale totul a fost excelent. Daca in final ar fi fost 5 zile de repaos la mare (total de 10 de voyage) poate ar fi fost bine acceptat de participantii care pentru 100 sau 150 Euro ar fi apreciat cateva zile in plus pentru a vizita si SIDE.

Lia & Adrian Batrana - Turcia - Cappadocia

01.06.2014

Cappadochia

Ghidul foarte informat, amabila, cu explicatii detaliate pentru fiecare obiectiv. Cappadochia un loc cu totul deosebit care ar trebui vizitat de orice turist.

Socol Stefania - Turcia - Cappadocia

01.06.2014

Un program foarte bun! Multumiri!

Economu Constanta - Turcia - Cappadocia

01.06.2014


Partenerii nostri