RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Anglia

Pentru cei care nu au vazut anterior Londra ar trebui o zi suplimenta pentru acest oras, cu organizarea corespunzatoare a opririlor in orasele mai mici

Radulescu Stela Melania - Anglia

25.08.2013

Experienta unica, foarte frumoasa. Totul a fost conform programului. Totul foarte bine.

Fam Bostina - Anglia

25.08.2013

Scotia

Felicit ghidul, pe d-l Catalin Rata, care ne-a dovedit ca este un foarte bun organizator, foarte amabil, raspunzand cu promptitudine tuturor turistilor care solicitau rezolvarea unor probleme. Este un ghid de excelenta. Datorita lui am avut o vacanta deosebit de frumoasa. Programul turistic a fost foarte bine ales. Felicitari. Mi-ar fi placut sa prevedeti in program si vizitarea LOCHNESS in Scotia.

Teodora Gaina - Anglia

23.07.2013

Insotitorul de grup foarte bun, bine informat, amabil, diplomat, bun organizator si cu multa disponibilitate.

Lucia Sparios - Anglia

23.07.2013

Scotia

Avand in vedere frumusetea capitalei Scotiei se recomanda prelungirea cu inca o zi a sederii in aceasta locatie.

Lenuta Lorena Velicu - Anglia

23.07.2013

Anglia

Traseul a fost foarte frumos si bine organizat a.i. am putut sa ne facem o idee si alta data sa revenim acolo unde ne-a placut cel mai mult. Ghidul a fost un profesionist atat la coordonarea programului cat si la informatiile pe care ni le-a dat pe parcursul excursiei. De asemenea a stiut intotdeauna sa aplaneze orice situatie neplacuta avand un calm deosebit, o educatie aleasa si un comportament mai rar intalnit la generatia lui. Poate fi un adevarat exemplu si pentru alti ghizi.

Gabriela Mircea - Anglia

23.07.2013

Anglia

Apreciem f. mult profesionalismul, amabilitatea si foarte buna pregatire a ghidului roman, precum si implicarea totala, in toate activitatile grupului ale acestuia. Felicitari si multumiri!

Francu Traian Si Francu Daniela - Anglia

04.09.2014

Sugerez sa se prelungeasca durata excursiei cu 2-3 zile pentru a se putea merge si in nordul Scotiei, zona Lacurilor Aberdeen, Stirling, eventual croaziere in insule. E pacat sa ajungi in Edinburgh si sa nu explorezi si tinutul Highlands…Ghidul nostru, dl. Rata, este un bun organizator si a facut placuta, utila, eficienta , interesanta aceasta excursie. Ii multumim.

Ciolacu Corina - Anglia

04.09.2014

Ghidul excursiei - Rata Catalin - unul dintre cei mai buni ghizi pe care i-am intalnit in multele excursii pe care le-am facut in grupuri organizate. Este bun profesionist, pune suflet in tot ceea ce face si da dovada de multa, multa pregatire pentru a transmite excursionistilor cat mai multe cunostinte si a le crea atmosfera cat mai placuta.

Hristea Gabriela - Anglia

04.09.2014


Partenerii nostri