RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 15 testimoniale

Mitran Didina a fost in - Thailanda pe 03.01.2016

Destinatia Thailanda a fost o reala incantare. Excursiile optionale au fost bine alese si excelent organizate de dna ghid Veronica Boghita. A fost o placere s-o avem ca insotitor de grup si ca si in alte destinatii pe care le-am facut cu dansa si acum in Thailanda ne-a oferit informatii f. utile despre obiectivele turistice vizitate. Dna Veronica s-a dovedit ca si in alte dati un ghid de NOTA 10! Bravo si multumim Paralela 45!

Enache Gabriela a fost in - Thailanda pe 06.01.2015

Vacantele care se desfasoara in tari mai indepartate de Europa, Africa, Asia, in special, si au loc de revelion, de paste etc, ar putea fi mai mari cu cateva zile.

Dospinescu Florentina & Marius a fost in - Thailanda pe 06.01.2015

In acest tip de sejur credem sa e mai bine ca Bangkok sa fie in prima parte si apoi Pattaya pentru a finaliza sejurul relaxati. O seara exceptionala la un club / discoteca, pentru cei care doresc sa se distreze cu prietenii din grup (nu cina)

Bostina Valeria & Gheorghe a fost in - Thailanda pe 06.01.2015

Thailanda

Apreciem in mod deosebit, structura si calitatea programului excuriei si in mod exceptional, stradania, permanenta, a dnei insotitor de grup Boghita Veronica, ca totul sa fie la inaltime.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45. 

Voica Catalin a fost in - Thailanda pe 06.01.2014

(+) camera de hotel din Bangkok si Pattaya. (+) Organizare si transferuri.

Valentin Costache a fost in - Thailanda - Thailand pe 01.12.2012

Thailanda

Calitatea serviciilor a fost foarte buna, iar prestatia insotitorului de grup impreuna cu ghizii locali a fost excelenta din toate punctele de vedere, contribuind la reusita acestei calatorii. Mentionez ca in ultimii 6 ani am efectuat cate 3 calatorii externe organizate de alte agentii care au oferit conditii inferioare, dar au fost tentante ca pret, pt. statutul de pensionar al subsemnatului.

raspunde:

Ne bucuram ca ati avut o experienta frumoasa de vacanta cu Paralela 45 in Thailanda. Va multumim 

Partenerii nostri