Am fost acolo, Diana Mihalcea, Ondina Dobriban.

Symphony of the Seas”, cel mai mare vas de croaziera din lume

Symphony of the Seas este cel mai nou vas al flotei Royal Caribbean si a fost lansat la inceputul lunii aprilie, avand croaziera inaugurala cu plecare din Barcelona in perioada 05 aprilie – 07 aprilie 2018.

Am avut onoarea de a asista la lansarea vasului Symphony of the Seas in portul din Barcelona, in urma cu cateva zile. Il vezi din autocar inca din momentul in care te apropii de port. Se odihneste acostat pentru cateva ore, inainte de a porni in prima calatorie in care isi va demonstra splendoarea si totodata capacitatile de a uimi la fiecare pas facut pe oricare dintre puntile sale. Vasul Symphony of the Seas, va opera doar in aceasta vara in Europa avand plecarea din Barcelona pe un itinerariu ce cuprinde: Palma de Mallorca, Marsilia, La Spezia, Roma, Napoli.
Din momentul in care pasesti la bordul vasului te simti inconjurat de o atmosfera familiala, membrii echipajului fiind mereu cu zambetul pe buze si raspunzandu-ti la orice intrebare sau nelamurire pe care o ai. Totul se desfasoara cu o rapiditate demna de invidiat, imbarcarea se face rapid pe baza pasaportului si a unui formular. Din clipa in care ai intrat pe vas, te simti cu adevarat un oaspete rasfatat. Bagajele iti sunt duse la cabina iar tot ce iti ramane de facut este sa incepi explorarea vasului de pe o punte pe alta.

  

– Vasul are o capacitate de pana la 5.500 de turisti, la care se adauga si 2.200 de membri ai echipajului.
– Numara in total 18 punti, deservite de 24 de lifturi
– Are 362 de metri lungime si 66 de metri latime
– Se deplaseaza cu ajutorul a 4 propulsoare (7.500 de cai putere fiecare)

Unde iti poti petrece timpul liber pe vas

Sunt atatea atractii la bordul vasului incat este posibil sa nu te poti hotari cu ce anume sa incepi. Ai la dispozitie 7 zone tematice pe care le vei explora inca din momentul in care ai ajuns.
Dupa o masa copioasa in unul dintre cele 7 restaurantele principale, poti face o plimbare in Parcul Central, o adevarata oaza de verdeata, un spatiu revolutionar creat prin decuparea vasului in partea centrala, unde relaxarea este la ea acasa. Bucura-te din nou de lumea copilariei fie pe Boardwalk, unde Caruselul, de altfel piesa centrala a zonei unde fiecare piesa din lemn este pictata manual, iti este pus la dispozitie intreaga zi; sau la Splashaway Bay, parcul acvatic unde te vei bucura de tobogane, tunuri care pulverizeaza apa si fantani interactive. Compania Royal Caribbean acorda o atentie deosebita copiilor, acestia avand propria lor zona la bordul vasului, unde isi pot petrece intreaga zi.
Symphony of the Seas impresioneaza de asemenea prin piscinele, care te asteapta sa te relaxezi in orice moment al zilei. Te poti bucura astfel de soare, fie la marginea unei piscine, fie intr-un mod activ, pe unul dintre terenurile de sport de la bord.
Fiecare seara devine speciala, fiind invitat sa urmaresti un spectacol tip Broadway in impresionantul Royal Theatre sau un spectacol pe apa, pus in scena de o echipa internationala de sportivi, la Aqua Theatre. Daca te simti norocos, poti de asemenea sa iti inchei seara si la Casino Royale.
Cel mai mare vas din lume, Symphony of the Seas, te va uimi in orice moment demonstrandu-ti ca poate fi o destinatie in sine!”

       

Unde poti servi masa

Turistii aflati la bordul vasului Symphony of the Seas au posibilitatea de a servi masa in unul dintre cele 7 restaurante incluse in tariful croazierei:
Restaurantul principal – dispus pe 3 nivele si este deschis pentru mic dejun, pranz si cina.
Windjammer Marketplace – un pavilion culinar unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet.
El Loco Fresh – dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamente si celor care au card de loialitate Pinnacle Club. Este un restaurant care ofera preparate mediteraneene si o vasta selectie de vinuri provenite din Napa si Toscana.
Pizzeria Sorrento’s – deschis pentru pranz si cina.
Boardwalk Dog House – deschis pentru pranz si cina.
Park Café – deschis pentru mic dejun, pranz si cina, oferind salate preparate pe loc, panini, clatite.
Café Promenade – deschis pentru mic dejun, pranz si cina, oferind gustari, specialitati de patiserie.

Restaurante cu specific – turistii pot opta contra cost pe durata croazierei pentru oricare dintre aceste restaurante: Chops Grill, Jamie’s Italian, Johny Rockets, Izumi Hibachi & Sushi, 150 Central Park, Solarium Bistro, Coastal Kitchen, Vitality Café, Wonderland, Hooked Seafood, Sugar Beach, Playmakers Sports.

 

Daca sunteti interesati de o Croaziera in Mediterana de Vest la bordul vasului Symphony of the Seas cu plecare din Barcelona, descoperiti itinerariul si datele de plecare, si bucurati-va de facilitatile celui mai nou vas al flotei Royal Caribbean.

Pentru oferta completa de croaziere, accesati www.paralela45.ro.

2 Responses to “Symphony of the Seas”, cel mai mare vas de croaziera din lume”

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.