De ce Paralela45.

Vrei o vacanta reusita? Consulta un agent de turism, nu mai „rasfoi” Internetul!

Alegerea vacantei potrivite este o decizie importanta! Nu lasati vacanta la voia intamplarii. Insistati pe cei mai buni… De peste 24 de ani face diferenta pe piata de turism din Romania.

Anii de experienta in industria turismului ne ajuta sa proiectam pentru voi experiente perfecte de calatorie. De la escapade romantice, la vacante de familie, de la circuite in capitale europene, la circuite in cele mai indepartate colturi ale lumii, consultantii nostri se ocupa de toate detaliile. Mergem pe premisa ca nimic nu “bate” serviciile personalizate, experienta de calatorie cinstita si atentia la detalii.
Alegerea corecta, bazata pe pretul in sine nu este intotdeauna cea mai buna optiune. Am auzit de-a lungul anilor multe povesti de calatorie, povesti spuse de turisti care regretau ca nu ne-au ales tot pe noi. Pentru a fi multumit de orice vacanta, cititi cu atentie oferta pe care agentia Paralela 45 o are. Majoritatea hotelurilor sunt verificate. Sunt hoteluri bune, in zonele centrale, unde accesul este foarte bun. Iar ghizii sunt bine pregatiti, bine documentati. Nu isi scot informatiile despre locatii de pe internet… Un ghid profesionist nu isi termina programul dupa ce isi lasa turistii la hotel, ci este la dispozitia acestora 24 de ore din 24.

Cititi mai jos cinci aspecte la care poate nu v-ati gandit, aspecte pozitive care, credem noi, este bine sa tii cont de ele cand apelezi sa-ti cumperi vacanta mult visata de la Paralela 45.
Consultantii Paralela 45 va propun cateva variante de vacanta corespunzatoare criteriilor alese de dvs. Daca dumneavoastra aveti deja conturata in minte oferta de vacanta potrivita – dispun de suma X de bani, pot sa calatoresc doar in aceasta perioada, deoarece atunci pot sa imi iau concediu, intr-o anumita destinatie, vreau ca hotelul sa aiba piscina si Spa, deoarece am nevoie de cateva zile de relaxare a trupului si a mintii, atunci consultantul Paralela 45 va va face cateva propuneri tinand cont de criteriile dumneavoastra.

Paralela 45 dispune de o baza de date. Orice agentie de turism colaboreaza cu alte agentii, cu tour operatori si impreuna dispun de o baza de date la care dumneavoastra nu aveti acces. Pentru un consultant Paralela 45 care vrea sa va vanda, de exemplu, o vacanta in Dubai, totul se rezuma la o simpla cautare. Atunci cand i-ati spus ca vreti sa fiti aproape de Dubai Mall, el deja si-a facut o mica lista cu ce ar putea sa va propuna. Si asta pentru ca el cunoaste locatiile, deoarece a fost in infotrip in Dubai chiar anul acesta pentru a vedea hotelurile pe care vi le recomanda. Dispune de informatii concrete de la fata locului, de fotografii, astfel incat dumneavoastra veti sti exact la ce sa va asteptati cand ajungeti acolo. Nivelul de siguranta se mareste.

Paralela 45 te tine la curent cu cele mai bune oferte. Daca va inscrieti in baza de date si optati pentru primirea newsletter-elelor trimise de agentie, puteti fi la curent cu cele mai bune oferte. Aflatii cand incep ofertele early booking, cele last minute sau ofertele speciale. Aflati cand sunt targurile de turism, ce noutati va aduce Paralela 45 pentru turisti si ce reduceri aplica pe perioada targului.

Paralela 45 va pune la dispozitie ghid si reprezentant turistic. Fie ca ati ales ca calatoriti cu autocarul, fie ca ati ales sa mergeti cu avionul, ghidul ve va intampina la locul de intalnire. El este cel care verifica prezenta dupa lista persoanelor inscrise si le ajuta cu formalitatile de imbarcare, in cazul avionului. In cazul autocarului, ghidul are grija ca turistii sa ocupe locurile in functie de lista inscrierilor si ofera informatii despre programul excursiei. Odata ajunsi la hotel, ghidul este cel care se ocupa de formalitatile de cazare. Doar sunteti in vacanta, nu trebuie sa va bateti capul cu nimic.

Paralela 45 va poate vinde o vacanta in timp real. Puteti sa va rezervati si sa va platiti vacanta in numai cateva minute, datorita sistemului de vanzari online. Iar daca aveti o mica nelamurire legata de un hotel, o excursie optionala sau orice altceva, puteti discuta direct cu un consultant Paralela 45 prin chat-ul online pus la dispozitie de agentie.
Speram ca v-am convins… la noi, vacantele au suflet!

Apelati cu incredere la Paralela 45! Chartere, circuite, turism individual, croaziere, la noi gasiti de toate, doar zile de vacanta sa aveti.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.