Grecia, Idei de vacanta.

Vacanta in Grecia in functie de zodie

Unii cred ca semnele zodiacale au o mare influenta in viata de zi cu zi, in statutul nostru social, in relatiile de prietenie sau chiar in alegerea vacantei. Nativii zodiacului sunt gata pentru orice provocare. Si pentru ca anul acesta destinatia numarul 1 ramane Grecia, gasiti mai jos care insula greceasca care vi si potriveste in functie de zodie.

Berbec – Paros. O persoana plina de viata, optimista, energica, dar impulsiva si nerabdatoare, Berbecul nu poate sa reziste farmecului din frumoasa insula Paros – un peisaj magnific de neegalat.

paros

Taur – Creta. Determinatul Taur s-ar putea amesteca printre localnicii din Creta, cunoscuti pentru mandria lor de neclintit. Viziteaza satele pitoresti, savureaza aromele autentice si bucura-te de ospitalitatea cretana.

creta

Gemeni – Mykonos. Versatilii Gemeni se vor simti perfect in insula morilor de vant. Vor fi fascinati de peisajele pitoresti, de cluburile galagioase si distractia care tine din zori si pana noaptea tarziu.

Mykonos Town at sunset

Rac – Corfu. Iubitorii Raci se armonizeaza perfect cu temperamentul vibrant al insulei Corfu, cu valorile si traditiile locuitorilor. Apele albastre ii fac sa fie sentimentali.

Corfu

Leu – Hydra. Mandrul si dominantul Leu  va fi incantat de trecutul istoric al acestei insule.

hzdra

Fecioara – Samos. Ganditoarea si analitica Fecioara isi va gasi linistea in frumoasa insula Samos, locul de nastere al lui Pitagora.

samos

Balanta – Rodos. Un vrajitor si un etern romantic, nativul din Balanta va gasi in Rodos o „casa”, departe de casa.

rodos

Scorpion – Kos. Puternicul, calmul si seninul nativ din Scorpion se va bucura de linistea din Kos.

kos

Sagetator – Zakynthos. Sufletul aventuros al Sagetatorului isi va gasi cu siguranta locul in golfuletele salbatice din Zakynthos.

zakynthos

Capricorn – Chios. Un Capricorn isi poate gasi linistea plimbandu-se prin frumoasele sate medievale din Chios.

Chios

Varsator – Kefalonia. Visatorul, optimistul si independenta Varsatorului se vor armoniza perfect cu stilul de viata lipsit de griji al locuitorilor din Kefalonia.

kefalonia2

Pesti – Santorini. Pestii sunt niste visatori, le plac escapadele romantice… Iar Santorini se potriveste manusa personalitatii lor.

Santorini-Greece

Destinatii idilice pentru fiecare semn al zodiacului. Toate le gasiti la Paralela 45!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.