Paralela 45 Events.

Va asteptam la Targul de Turism – Holiday Market

hm1

Azi, la Palatul Parlamentului, isi deschide portile primul Targ de Turism organizat de ANAT, Holiday Market. Initiativa vine odata cu implinirea a douazeci de ani de la infiintarea patronatului, fapt care va face din acest eveniment unul deosebit.

In cadrul targului va stau la dispozitie peste 100 de agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurari medicale, asociatii regionale de promovare a turismului, birouri si reprezentante de turism ale mai multor state, parteneri internaţionali, autorităţi locale, precum şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Noi am pregatit, special pentru voi, oferte si discounturi tentante si va asteptam in cel mai mare stand din cadrul targului – Standul 21 din Sala Unirii a Palatului Parlamentului.

Acces Locatie

Gara de Nord – Palatul Parlamentului:
  • transport subteran: traseu direct de la staţia Gara de Nord până la staţia Izvor, de unde se poate lua microbuzul pus la dispozitie de Organizatori.
Aeroport – Palatul Parlamentului :
  • transport de suprafata: cursa speciala, autobuzul 783, pana la Piata Unirii
Piata Unirii – Palatul Parlamentului:
  • transport subteran: traseu direct de la statia Piata Unirii pana la statia Izvor, de unde se poate lua microbuzul pus la dispozitie de Organizatori.

Utile:

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.