Stiri din aer.

TAROM ofera transport gratuit echipamentului de ski

Cum sezonul de ski se apropie, iar ofertele de ski sunt tot mai tentante, TAROM ofera iubitorilor sporturilor de iarna trasportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 de kg.

Transportul gratuit al echipamentelor de ski si snowboard, in limita a 23 kilograme, indiferent de dimensiuni, este suplimentar normei de bagaj standard acceptata gratuit pe cursele TAROM. Aceasta facilitate este acordata pentru calatoriile efectuate in perioada sezonului de iarna, pana la data de 28 martie 2015.

Echipamentul sportiv de iarna poata sa contina: o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari.

Aceasta facilitate  este oferita pasagerilor care calatoresc pe rute operate direct sau via Bucuresti, intre Romania (Bucuresti, Cluj -Napoca, Iasi, Sibiu sau Timisoara) si urmatoarele destinatii externe: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bergamo, Bologna, Bruxelles, Dublin, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino si Viena.

Oferta este valabila doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele B737, A318 si A310, dar nu se aplica pe zboruri operate cu aeronave ATR. Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

Profitati de ofertele de ski de pe site-ul www.paralela45.ro si nu uitati ca biletul de avion trebuie rezervat din timp, ca sa fiti siguri ca va bucurati de zapada.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.