Grecia, Idei de vacanta.

Super Paradise sau distractie in Mykonos

Super Paradise Beach este sinonim cu distractie in Mykonos, fiind unul dintre cele mai nonconformist locuri din Grecia. Nu trebuie sa te surprinda daca la un moment dat o celebritate va dansa langa tine pe ritmurile electrice. Locul distractie la maxim este mai greu accesibil de pe uscat, mai confortabil este sa luati o barcuta care pleaca de pe plaja Platys Gialos de mai multe ori pe zi.

Jackie Onassis, Grace Kelly, Sophia Loren și Brigitte Bardot au ridicat Mykonos in topul destinatiilor de vacanta din anii ’60. De atunci, insula a devenit un loc de intalnire pentru designeri, celebritati si una dintre cele mai tari destinatii gay din Europa. Nuditatea este permisa in partea dreapta a insulei.

Distractie in Mykonos

Nu veniti aici pentru a petrece o zi linistita. Incepeti dimineata pe sezlong sorbind un cocktail de fructe, balacindu-va in apele incredibile sau lenevind pe nisipul auriu, caci dupa amiaza boxele imense incep sa vibreze pe ritmuri alerte, anuntand petrecerile cu dans non-stop din cele doua cluburi – Super Paradise Beach Bar Club din partea stanga si Coco Club in partea dreapta.

distractie in Mykonos 2749 DSC_5526 DSC_55761

Charterul spre Mykonos de la Paralela 45 care pleaca in fiecare zi de miercuri in perioada 15.06-14.09.2016 nu trebuie ratat de cei dornici de distractie la cote maxime.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.