Alin Burcea.

Spionandu-l pe sefu’ !

Seful nostru e in concediu. Acum e in Antalya.
Grijulii cum suntem, am trimis un coleg, fost paparazzi, sa mearga incognito pe urmele lui si sa ne asigure ca totul este ok si ca sefu’ nici nu se gandeste sa se intoarca mai devreme in tara.

Iata si prima „nota informativa”:

“Am ajuns cu bine dar nu am avut timp sa despachetez! A trebuit sa plec imediat pentru ca azi, a plecat intr-o croaziera de o zi cu prietenii…Au inchiriat o barca si s-au plimbat toata ziua. M-am urcat in prima barca si m-am tinut dupa ei. Au trecut pe la Mouse Island unde au oprit si sefu’ a inotat putin.  Pe urma au luat o masa pe cinste: pui, peste si spritz rece! O nebunie!

Am vazut ca e in siguranta si gandindu-ma ca platesc barca la ora, i-am tras repede o poza si m-am intors la tarm. Dupa mai multe investigatii, am aflat ca toata distractia asta i-a costat doar 200 de Euro/persoana… asa ca nu va speriati, nu ne taie din salarii cand se intoarce.

PS: L-am auzit vorbind pe receptionerul hotelului cu una din cameriste cum ca ar fi ceva vedete de-ale noastre pe aici si ca sunt niste romani care filmeaza pentru o emisiune, la Ali Bey Resort. Dau o fuga pana acolo poate prind ceva exclusivitati! “

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.