Idei de vacanta, Revelion.

Revelion Dubai. Experiente de neuitat si cel mai tare foc de artificii

Vara s-a dus si o data cu ea si zilele insorite cu plaja, relaxare si multa distractie. Acum incepem sa ne facem planuri pentru petrecerea de Revelion. Mai ne uitam din cand in cand peste fotografiile din vara si ne gandim ca ne-ar prinde bine inca o vacanta la trecerea dintre ani. De aceea un Revelion in Dubai poate fi ocazia pentru o vacanta de iarna vibranta, intr-un oras care petrece pana in zori.

Dubaiul poate fi considerat perla  Emiratelor Arabe Unite. Odinioara doar un sat de pescari, orasul s-a schimbat cand aici a inceput sa se exploateze petrol. Dandu-si seama ca rezervele de petrol nu or sa tina o vesnicie, sheikul Dubaiului a  decis sa se faca investitii majore in infrastructura necesara pentru a deveni o destinatie turistica importanta. Astfel, in Dubai veti gasi cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa, avand o inaltime de 828 metri, cel mai luxos hotel – Burj al Arab, un adevarat simbol al orasului, si cel mai mare mall din lume.

Dubaiul este cunoscut ca un oras al extravagantelor, al cladirilor futuriste cu inaltimi incredibile, a celor mai mari mall-uri, celor mai luxoase hoteluri si piscine, restaurante de top. Aici au loc cele mai excentrice si originale petreceri de Revelion iar spectacolul focurilor de artificii este fantastic. A fost de-a dreptul grandios show-ul facut la trecerea dintre ani cand timp de sase minute au fost lansate peste 400 de mii de artificii. Spectacolul a intrat in Cartea Recordurilor in anul 2013.

Daca alegeti sa petreceti de Revelion in Dubai veti trai experiente de neuitat. Am ales pentru dumneavoastra hoteluri elegante cu facilitate multiple si, mai mult, toate sunt verificate. Paralela 45 a pregatit sejururi de 7 nopti cu preturi incepand de la 744€ de persoana cu mic dejun inclus. Plecare este pe 27 decembrie cu compania Fly Dubai. Aveti inclus transferul, un bagaj de cala si unul de mana, servicii de catering in timpul zborului si asistenta turistica in limba romana. Tot sejururi de 7 nopti dar cu tarife incepand de la 1162€ de persoana cu mic dejun inclus avem si pentru plecarea din 29 decembrie cu compania Tarom.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.