Idei de vacanta, Revelion.

Revelion 2015 – Top 5 destinatii exotice pentru Revelion

Vara s-a terminat, si o data cu ea si vacanta. Toate amintirile sunt proaspete, ne mai uitatam din cand in cand peste imagini si ni se face dor de o alta vacanta. Sarbatorile de iarna urmeaza pe lista. Pentru cei care cauta o destinatie unde sa petreaca Revelionul va propunem cinci destinatii paradisiace… cu palmieri, ape turcoaz, relaxare si… artificii.

1. Thailanda
Thailanda

O tara binecuvantata, cu oameni zambitori, care poate satisface toate gusturile – de la cei pasionati de shopping, la cei dornici de plimbare pe plaje pustii.

Plecarea este in data de 29 decembrie, iar tariful de 1245€ de peroana include: 7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 5; bilet de avion; transferuri .

2. Bali si Singapore
bali

Apele linistite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, orezariile in terase, dansatoarele exotice, templele si cultura traditionala au facut din Bali una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din intreaga lume.

Pentru 1945€ / persoana petreceti un sejur de 8 nopti cu plecare pe 28 decembrie. Cazarea este in hoteluri de 4 si 5*, biletul de avion si transferurile sunt incluse.

3. Mexic si Cuba
cancun

Che Guevara, Havana, masini vechi, batrane in pragul case care trag din trabuc, dansatori gratiosi pe ritmuri de Cha Cha. Acestea sunt doar cateva repere care te duc cu gandul la Cuba.

O tara cu un farmec aparte, pe care o puteti descoperi, intr-un sejur de vis de 9 nopti cu plecare pe 30 decembrie la pretul de 2190€ / persoana. Tariful include: bilet de avion pentru toate zborurile, transferuri, 9 nopti de cazare la hoteluri de 4 si 5*.

4. Mauritius
Mauritius

Soare puternic, ape turcoaz, plaje cu palmieri si nisip alb-galbui, plantatii de trestie de zahar cat vezi cu ochii, vegetatie luxurianta, explozie de culori in hainele localnicilor, o senzatie generala de liniste si pace, oameni zambitori si amabili, un rom incredibil de bun, hoteluri elegante… si acestea sunt doar cateva din elementele definitorii ale unei vacante de vis in Insula Mauritius.

Oferta de 2850€ include un sejur de 8 nopti cu demipensiune la hotel de cinci stele, si transport cu avionul. De asemenea, se asigura si masa festiva in seara de Revelion. Plecarea este in data de 30 decembrie.

5. Maldive
Maldive

Cea mai frumoasa definitie a azuriului apelor, plaje cu un nisip fierbinte, oaze ale Paradisului, presarate in atoluri invelite in corali. Este singurul loc de pe Pamant unde relaxarea este absoluta intr-o armonie perfecta cu decorul exotic si cu linistea oferita de aceste insule.

Oferta include un sejur de 6 nopti la holeturi de 5*, cu regim de masa conform hotelului ales, pentru perioada 26 decembrie 2014 – 2 ianuarie 2015 si transport cu avionul. Toate la pretul de 3985€ de persoana.

Gandeste-te de pe acum unde vrei sa petreci noaptea dintre ani. Paralela 45 are si alte destinatii pentru Revelion 2015.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.