Stiri din aer.

Qatar Airways se alatura Oneworld

La inceputul lunii Qatar Airways a facut unul dintre cele mai importante  anunturi ale anului in industria aviatica, informand  ca se va alatura Oneworld,  devenind astfel  prima dintre cele trei  mari companii aeriene din Golf care sunt invitate sa faca parte din cadrul acestor aliante globale.

Anuntul a fost facut la New York de catre CEO-ul Qatar Airways, Akbar Al Baker si CEO-ul American Airlines si cel al IAG (British Airways/Iberia).

Reteaua  Qatar Airways deserveste 120 de destinatii in 70 de tari din Orientul Mijlociu, Europa, Africa, America de Nord și de Sud, Asia si Australia.

Cincisprezece dintre destinatiile sale si trei tari deservite de aceasta – Iran, Rwanda si Seychelles – vor fi noi pe  harta OneWorld. Mai mult, Qatar Airways va consolida în mod substantial oferta Oneworld de clienti prin oferirea unor  rute alternative atractive pentru pasageri atat din punct de vedere al serviciilor oferite cat si a timpului petrecut pe aeroport.   De exemplu, pasagerii care zboara intre Asia si Europa de Sud sau intre Asia si Africa, vor avea acum acces la rute care le ofera un singur punct de tranzit pe durata calatoriei, lucru nedisponibil pana acum in cadrul retelei Oneworld.

In urma aderarii Qatar Airways la Oneworld, clientii nostri se vor bucura de nenumarate avantaje, printre ele numarandu-se accesul la peste 856 de destinatii din 159 de tari deservite de companiile membre .

Deasemenea, posesorii cardurilor Privilege Club vor putea acumula puncte pe zborurile companiilor din cadrul aliantei, vor avea acces la ofertele si promotiile acestora si vor putea accesa cele peste 550 de loungeuri Oneworld  din intreaga lume.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.