Stiri din aer.

Oferte si modalitati noi de a economisi bani la WizzAir

NOU! Achitare diferență pentru bagaj mare de cabină

Wizz Air ofera posibilitatea de a achita diferența de preț pentru un bagaj mare de cabină, pentru a putea oferi clientilor sai mai multa flexibilitate. Compania aeriana oferă oportunitatea de a vă schimba bagajul mare de cabină cu unul înregistrat deja.

În cazul în care nu sunteți siguri de mărimea bagajului de care veți avea nevoie pentru următoarea călătorie, achiziționați un bagaj mare de cabină atunci când vă faceți rezervarea. Puteți oricând modifica și plăti diferența de la un bagaj mare de cabină la un bagaj înregistrat cu cel târziu trei ore înainte de plecare dacă aveți nevoie de mai mult spațiu.

Selectați opțiunile de bagaj înainte de a sosi la aeroport și economisiți!

Conform Wizz Air, va fi mai costisitor dacă va trebui să plătiți la aeroport taxa pentru un bagaj mare de cabină sau pentru un bagaj înregistrat și reprezintă o grijă în plus înainte de zbor.

Mărimea bagajului va fi verificată la aeroport deci, trebuie sa va informati cu atentie despre politica Wizz Air referitor la bagaj  și sa achiziționați opțiunea care se potrivește nevoilor dvs. înainte cu cel târziu trei ore înainte de plecare.

Dacă selectați opțiunea dorită pentru bagaj inainte de a ajunge la aeroport veți economisi și timp și bani!

NOU! Check-in în avans cu 30 de zile

Daca preferați să vă ocupați de checkinul pentru zbor cât mai repede posibil, acum aveti aceasta posibilitate. Clientii Wizz Air isi pot face online checkinul pentru zbor  cu 30 de zile înainte de data plecării.

In concluzie respectand sfaturile Wizz Air veți economisi timp și bani!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.