Stiri din aer.

Oferta Speciala de Martisor de la TAROM la bilete de avion

Saptamana in care este sarbatorita femeia aduce tot timpul promotii la diferite produse. Nici biletele de avion nu puteau lipsi, de aceea destinatia preferata poate fi rezervata la preturi incepand de la:

79€ dus-intors (toate taxele incluse)pentru calatorii intre Bucuresti si Atena, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia si intre Iasi si Istanbul.

99€ dus-intors (toate taxele incluse)pentru calatorii intre Bucuresti si Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Viena si intre Iasi si Bologna, Roma si Torino.

119€ dus-intors (toate taxele incluse)pentru calatorii intre Bucuresti si Alicante, Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Munchen, Praga, Stockholm si Valencia, intre Cluj si Viena, intre Iasi si Londra si Munchen, intre Sibiu si Munchen.

139€ dus-intors (toate taxele incluse)pentru calatorii intre Bucuresti si Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv si intre Iasi si Tel Aviv.

Oferta de Martisor la bilete de avion este valabila pentru rezervari pana pe 8 martie, iar perioada de calatorie trebuie sa fie in perioada 09 mai – 19 iunie 2016, pentru calatorii dus-intors. Durata sederii la destinatie trebuie sa fie cuprinsa intre 2 si 14 zile.

Oriunde doriti sa calatoriti, consultantii Paralela 45 va ajuta cu rezervarea de bilete de avion catre orice destinatie. Profitati de promotie!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.