De ce Paralela45.

Nu plecati in vacanta fara asigurarea medicala de calatorie!

Atunci cand pleci in vacanta nu te gandesti niciodata ca ar putea sa ti se intample ceva. “Doar sunt in vacanta, ce accident poate sa mi se intample, sunt foarte sanatos. Este doar o cheltuiala in plus.” Pana aici aveti perfecta dreptate. Asa gandim probabil majoritatea dintre noi, dar exista motive intemeiate pentru a fi precaut. Daca faceti o intoxicatie alimentara sau peste noapte a inceput sa va doara maseaua de minte… Nu vreti, credeti-ne, sa dati toti banii de vacanta pe medicamente.
Desi asigurarile de sanatate pentru calatorii au devenit facultative, ele nu ar trebui sa lipseasca din planurile de vacanta. De exemplu, o asigurare medicala de calatorie pentru un concediu de 7 nopti in Grecia, pentru suma maxima asigurata de 5000€, costa doar 31 lei. Pentru doar cativa euro, companiile de asigurare acopera toate costurile cu tratamentul medical in caz de urgenta, cu spitalizarea, medicamentele, cu transportul in tara in cazul unui accident grav sau chiar cu interventiile stomatologice urgente.
Un alt motiv important este reprezentat de faptul ca daca suferiti un accident nimeni nu se va uita la tine. Veti primi, bineinteles, primul ajutor, dar apoi trebuie sa platiti.
Asadar, atunci cand plecati in vacanta nu uitati acasa aparatul de fotografiat si, bineinteles, asigurarea medicala de calatorie in strainatate. De fiecare data cand va cumparati vacanta de la Paralela 45 intrebati consultantul de turism despre asigurarea medicala de calatorie.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.