Stiri din aer.

NOU! Castigati mile duble calatorind intre Bucuresti si Belgrad cu Tarom

Pana pe 30 noiembrie 2014 va putetii dubla milele in programul Flying Blue calatorind cu TAROM intre Bucuresti si Belgrad. Sunt incluse in promotie numai zborurile operate de TAROM.
Belgrad este un loc in care istoria si viata culturala ofera turistilor nenumarate trasee. Puteti vizita palate, fortarete, muzee si galerii, fiecare avand ceva special. Cele mai importante obiective turistice ale orasului sunt Palatul Printesei Ljubice, Ada Ciganlija – parc-insula, aflat pe raul Sava, Citadela Kalemegdan – a carei structura fortificata ofera sansa unei intoarceri in timp, pana in secolul al XVII-lea, Muzeul Militar, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National, Biserica Ortodoxa Marko Serbian. Oriunde intorci privirea, ai ceva de fotografiat. Este o destinatie perfecta pentru o escapada de weekend.

Cumparati bilete de avion pentru a vizita Belgrad si veti avea ce povesti prietenilor la intoarcere! Bucuresti – Belgrad de la 138 Euro*, pentru un bilet dus-intors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.

Transport gratuit a bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business)+ 10 kg bagaj de mana.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.