Grecia, Idei de vacanta.

Mykonos, insula libertatii absolute

Mykonos este renumita in special pentru viata de noapte. Multi tineri viziteaza insula pentru a trai experiente unice, deoarece distractia nocturna este cea mai tare din Europa. Mykonos este foarte des comparata cu insula Ibiza din Spania sau Ayia Napa, una dintre cele mai animate statiuni din Cipru. Distractia este frenetica, fara limite, pe tot parcursul zilei in taverne, barurile de pe plaja, iar seara toata lumea se muta in cluburi, unde DJ celebri anima atmosfera cu un mixt de ritmuri. In insula morilor de vant somnul si odihna devin pur si simplu un lux. Mykonos emana distractie in fiecare colt al insulei, udata cu multe cocktailuri in cluburi, pe strazi, pe plaja… Traieste experiente unice in cele mai fierbinti locuri ale distractie din Mykonos.

Caprice Bar. Acesta este situat in zona “Little Venice”, la malul marii. Cu un decor boem si muzica buna pentru tinerii cautatori de distractie.

f1e2b2c9255d552500a833ac828cd635

Cavo Paradiso. Este destinatia numarul 1 pentru cei petrecareti. Aici distractia incepe dupa ora doua noaptea. Atmosfera din cel mai vechi club din Mykonos este asemuita adesea cu cea din Space din insula Ibiza. Clubul este amplasat pe plaja Paradise, iar piscina este centrul distractiei nocturne.

cavoparadiso

Kastro Bar. Situat tot in zona Mica Venetie, este locul ideal pentru intalniri, relaxare si un cocktail admirand apusul de soare.

Kastro-Bar-714x1024

Super Paradise. Este definitia absoluta a distractie din insula. Dansatori profesionisti, focuri de artificii si petreceri salbatice care se intind pana in zori.

paradise

Space. Acesta este probabil cel mai mare club de noapte din insula. Ecrane imense, dans fara oprire, multi tineri sunt elementele care compun distractia in Space.

34652324

El Pecado. Chiar la intrarea in portul vechi din Mykonos, se afla acest bar tapas cu licori spaniole – sangria, bauturi cu rom, pe ritmuri latine.

elpecado_mykonos

Skandinavian Bar. In inima insulei, DJ-ii emana energie si muzica buna in aer liber.

scandinavien

scandinavien

Queen of Mykonos. Cand vine vorba de lux, Queen of Mykonos este punctul culminant.  Fotbalistul Cristiano Ronaldo este un fan al acestui bar. Iti poti incepe ziua linistit la o cafea pe terasa si poti termina savurand cele mai bune cocktailuri in cel mai sic bar din insula.

queen_bar_mykonos

Charterul spre Mykonos de la Paralela 45 care pleaca in fiecare zi de miercuri  in perioada 15.06 – 14.09.2016 nu trebuie ratat de cei dornici de distractie la cote maxime.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.