Croaziere, Idei de vacanta.

MSC Cruises. Vacanta perfecta intr-o croaziera in doi

Nu e nimic mai romantic decat sa poti naviga impreuna cu persoana iubita intr-o croaziera in stil italian la bordul navelor MSC Cruises. Rasfatati-va cu un masaj la Aurea Spa, savurati un cocktail exotic si relaxati-va la piscina, organizati o cina romantica in doi, asezonata cu preparate de cinci stele si incheiati noaptea in pasi de dans, acompaniati de o ploaie de stele pe puntea vasului. Cu MSC Cruise, vacanta in doi va fi pur si simplu perfecta.

Destinatii romantice

caraibe fiorduri

Cu sute de destinatii romantice, MSC Cruise reuseste sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. Din Europa pana in frumoasa si salbatica Africa de Sud sau aproape de soarele si exotismul Caraibelor, MSC Cruise te poarta spre plaje cu nisip fin, ruine antice, fiorduri, sate pitoresti sau apusuri de soare incantatoare peste ocean. Fiecare zi este plina de noi descoperiri, iar acasa vei duce numai amintiri frumoase.

Normal ca cea mai romantica destinatie ramane Caraibe, datorita frumusetii sale tropicale, cerului albastru, plajelor aurii si apei de cristal. Dar nici fermecatoarea Marea Mediterana nu trebuie ratata. Descoperi frumusetea arhitecturala a Venetiei sau Atenei, te bucuri de plajele aurii ale Frantei sau Tunisiei si dansezi pana dimineata in Ibiza. Iar daca alegi o croaziera in Europa de Nord inseamna ca vrei ceva nou si diferit de orice vacanta de pana acum. Navigand in fiorduri vei descoperi un peisaj pe care putine locuri il pot oferi. Stati pe punte si admirati peisajul maiestuos cu stanci abrupte inaltandu-se pe ambele parti. Deasupra, apa si ghetarii formeaza cascade care curg pe versantii aproape verticali ai muntilor. Dar sa vezi luminile nordului este o experienta fascinanta. Si nu uitati sa luati din cabina o patura. Stati ghemuiti unul intr-altul pe sezlong privind dansul pe cer creat de luminile nordului.

Eleganta si rafinament

balcon balcon1

Relaxati-va in confortul si eleganta oferita de cabinele si apartamentele de la bordul navelor MSC Cruise. Iar pentru o nota romantica, alegeti cabinele cu balcoane private, unde puteti servi un mic dejun delicios in timp ce soarele se ridica din ocean sau cu o bautura la apus de soare. De la specialitatile italiene rafinate, inghetata senzationala si cafeau espresso, la cele mai bune preparate din bucataria internationala, restaurantele de pe navele MSC Cruises ofera o mare varietate de feluri de mancare. Iar daca nu va puteti hotara, un expert va poate recomanda mancarea care va satisface gusturile sau vinul ideal cu aroma fructata, dulce ca seara romantica pe care o petreceti impreuna.

Relaxare si rasfat

spa spa1

Frumusetea, pacea interioara si bunastarea vin din interior. MSC Aurea Spa va va ajuta sa uitati de griji si probleme, prin imbinarea magiei masajului balinez cu traditia folosirii apelor termale, mostenita de la vechii romani. Rasfatati-va iubita cu pachetele romantice. Lasati expertii in romantism de la MSC sa va ajute – veti gasi in cabina fructe proaspete, asezate pe tavi elegante, o sampanie usor acidulata si doua pahare… Ramane doar sa va relaxati si sa va bucurati de atmosfera.

MSC Cruises se bucura de o reputatie de invidiat pentru serviciile exclusiviste, confortul si eleganta pe care le vei gasi la bordul navelor. Profitati de promotia de la Paralela 45 Plateste 1 si calatoresc 2 – valabila pana pe 17 noiembrie si surprinde-ti iubita cu o croaziera romantica.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.