Litoral Romania.

Mafia Plajelor loveste din nou, de 80 de milioane de euro

Acum 2 ani, am atras atentia opiniei publice asupra proiectului megalomanic si dement al fostului primar al orasului Navodari, Nicolae Matei. La data respectiva, acesta se afla in inchisoare, ispasind o parte din prima condamnare, pentru tentativa de a fura Tabara Navodari. Am avut nesansa sa il cunosc pe acest individ! Cred ca diagnosticul medical ce i se poate  aplica nu este departe de schizofrenie…

Omul si-a „cumparat” o societate din Navodari, si si-a construit in incinta acesteia, dupa ce a inchis-o, propria casa… si o gradina zoologica! Da, ati citit bine, o gradina zoologica!

Se viseaza un ” mic Napoleon” al Litoralului! Pentru el, baiat sarac din fundul Olteniei, sosit pe Litoral  cu traista-n bat ( la propriu!), sa ajungi  Primar si presedinte PSD local, si mai ales Presedintele Asociatiei Primarilor din Romania… totul este posibil, nimic nu ii poate sta in cale!

Acest proiect megalomanic are insa si o conotatie, evident, de mega –afacere ilegala! Am documentele (copie,evident), la birou, pot oricand demonstra ce spun. De altfel, le are si DNA-ul.

Nicolae Matei a improprietarit diversi agricultori, carora li se furasera pasunile in 1947, cu portiuni de plaja, aflate intre aceasta alee si zona de pamant. Stiu, pare incredibil, cum sa dai plaja in proprietate, ca si pasune? Are Navodariul niste oi mai special care mananca nisip? Nu.

Acesti agricultori au semnat la ora 09:00 un document prin care erau improprietariti cu… plaja, si imediat un alt contract de vanzare a terenului primit catre rudele si prietenii primarului.

Cum a fost posibil acest lucru? Apele Romane Dobrogea nu si- au intabulat plajele,si de aceea se poate considera ca tot ceea ce este pe teritoriul unei localitati este proprietatea localitatii respective. Cu alte cuvinte, plaja din Navodari… apartine Primariei Navodari, deci primarul poate face orice vrea cu aceste pamanturi… Si a si facut.

Priviti fotografiile cu aceasta ” monstruoasa ” alee care trece prin plaja… si nimeni nu zice nimic.

Ba chiar are avize, are avizul Ministerului Mediului… incredibil… Evident, a unui anumit Ministru al Mediului…

12 15  11 7 6 5  3 2

Este inca o situatie in care noi, romanii, ne batem joc de Romania.

Pe de o parte Guvernul Romaniei, Ministerul Mediului, gestioneaza un proiect de cateva sute de milioane de euro, pentru extinderea plajelor, si, pe de alta parte, acelasi Minister al Mediului da avize de construire a unei alei betonate prin mijlocul plajei… in perioada guvernarii PD, cu celebra „ministra”, Rovana Plumb, si cu implicarea fostului Prefect, Claudiu Palaz, care avea si el cota-parte la aceasta afacere.

Afacerea a fost evaluata la 80 de milioane de euro!

 

S- a scris, s-a vorbit mult despre acest subiect, si, cu toate acestea, proiectul primarului puscarias se deruleaza in continuare.

Traiasca Mafia Romaneasca si tentaculele ei!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.