Idei de vacanta, Japonia.

Japonia – TARA SOARELUI RASARE

Când te-ai decis să vizitezi Japonia trebuie să ştii în primul rând care este lista priorităţilor.

Un lucru este cert însă: pentru orice preferinţă şi dorinţă există elementele necesare, care se vor combina în aşa fel încât să le satisfacă, într-o diversitate culturală şi geografică inegalabilă. Aici va fi fericit şi un aventurier, dornic de drumeţii, iubitor de natură şi de pitoresc, şi un om al timpurilor moderne, exaltând în energia celui mai futurist megalopolis din lume, şi un literat veşnic căutător de noi experienţe de cunoaştere, şi un istoric conservator sau un ascet pornit în pelerinaj.

Aici este loc şi pentru romantic liniştit, şi pentru explozii de adrenalină, şi pentru simplu şi arhaic, dar şi pentru lux şi fast, în cel mai pretenţios stil occidental. Totul, oriunde şi oricând, este parcă făcut special pentru tine şi pentru ca nici un fel de lipsă să nu îţi umbrească sejurul.

Locurile, învăluite exact în atmosfera pe care ţi-o imaginai, oamenii ocupaţi în serviciile turistice, care apar doar în momentul în care ai nevoie, asemeni unor duhuri din lămpile fermecate, te fac să te întrebi ce magie a fost folosită  pentru a-ţi ghici în amănunt şi cele mai ascunse dorinţe, la care poate nici tu nu te gândiseşi.

Poate nu aş greşi prea mult dacă aş spune că Japonia este ţara în care toate visele ţi se pot concretiza şi în care pentru fiecare dorinţă există o modalitate de împlinire. Oriunde te afli, în orice situaţie şi oricând, există cineva care pare că veghează din umbră ca totul să se desfăşoare aşa cum trebuie şi cum este mai bine pentru tine.

Aici nu eşti niciodată pierdut, nu ai  sentimentul neapartenenţei, iar conştienţa trecerii timpului se pierde treptat, până la uitare totală a oricărei griji şi trăire la maximum a fiecărui moment.

Şi toate astea numai pentru că ai calitatea de „client-stăpân” şi totul este creat special pentru tine

Pentru acest post, multumirile merg catre colega noastra Emilia Cartis, ghid si translator de limba japoneza ! Multumim Emilia!

Voi, daca doriti, o puteti insoti intr-o excursie in Tara Soarelui Rasare prin intermediul programului nostru de 11 zile.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.