Alin Burcea.

In concediu cu sefu' (2)

Dupa ce a scris un singur articol despre primele zile de concediu cu sefu’, se pare ca al nostru coleg a ramas fara acces la internet asa ca publicam mai jos mesajul integral adus pe memory stick-ul purtat  de porumbelul calator pe care acesta il are mereu la el pentru situatii de urgenta.

” Salutare baieti,

V-am spus eu ca porumbelul asta e bun si la altceva nu numai de bagat in cuptor cum spuneti voi? Da, da stiu… n-aveti nevoie sa va spun ca am avut dreptate.. Hai atunci sa va spun ce s-a mai intamplat in ultimele zile.

Ultima oara va povesteam ca se anunta niste vizite pe la hotelurile de pe litoralul croat. Nu de alta dar asa cum stiti, „sefu’ nu are niciodata concediu, are doar zile cand nu lucreaza de la birou”; si pe langa asta, nu puteam sa nu profitam de situatie pentru a adauga cateva fotografii la proiectul sefului, ala in care si-a propus sa faca o poza in fata fiecarui hotel pe care-l vindem prin ofertele noastre.

Lamuririle fiind date, pot spune ca pe parcursul unei zile am vazut mai bine de 7 hoteluri, hoteluri la care se pare ca sefu’ a discutat personal pentru obtinerea unor oferte mai bune la charterul de croatia.

Boring pana aici, nu? Hai sa trecem si la peripetii, ca asta asteptati voi.

Cum ar fi sa va spun atunci ca ieri am stat in vama de la granita slovena mai bine de 3 ore pentru ca ne-au gasit in masina un baston telescopic de vreo 50 de cm?

Va jur ca era tinut in masina cu buna intentie si nu intentiona nimeni sa il foloseasca in scopuri violente.

Vedeti voi, cat sefu’ are diverse intalniri, eu cu Cristi¹ mai facem cate o miuta in parcare. Si cum uneori mai scapam mingea pe sub masini, aveam nevoie de ceva care sa ne ajute sa o scoatem de acolo. Asa ca am cumparat bastonul asta de la un tip care ne-a garantat ca este 100% inofensiv si ca daca ii legam un fir de guta de el putem sa si pescuim cu dansul.

Da’ convinge-i pe vamesi de asta daca poti.

Am incercat sa le explic, ba chiar le-am aratat si mingea si am simulat o miuta scapand mingea sub masina lor ca sa o recuperez dupa aceea cu bastonul – ei o tineau pe a lor „Weapon! Weapon! Illegal!”

Noroc ca a intrat sefu’pe fir. Cand l-au vazut s-a schimbat treaba:

„Aaaa.. mr Burcea? Paralela 45? You send tourists to our country! Good! Good! Are these your boys? Bad boys ! Bad boys! But because i know you i will give them only a small fine.. 350 Euro..”

Si uite asa am scapat. Cu o amenda de 350 de euro intr-adevar, amenda care, normal, imi va fi scazuta din diurna; dar important e ca am scapat.

Poze nu am de la incident ca nu m-au lasat sa le fac. Au facut doar ei cate una cu Dl Burcea (pun pariu ca le-au scos la vanzare pe net dupa ce am plecat noi).

Trecand peste asta, seara am ajuns in Italia in Lido di Jesolo, ne-am cazat la Hotel Colombo si am mancat o pizza cum numai italienii stiu sa faca iar de dimineata am luat un vaporetto din Punta Sabioni si am vizitat Venetia.

Pentru ca am uitat sa pun acumulatorii la incarcat n-am mai avut baterie decat de o fotografie. Asa ca va trebui sa va multumiti doar cu ea. Oricum, next on the list este Florenta si promit sa fac mai multe poze.

See u soon my friends

Paparazzo”

Atentie!

Povestirea de mai sus nu este pamflet. Este un simplu articol ale carui informatii nu sunt verificate din mai multe surse. Din cate il cunoastem noi pe cel care l-a scris reprezinta proiectia unei minti care are mereu tendinta de a amesteca realitatea cu fictiunea, asadar nu prezinta incredere. Fotografiile sunt singurele parti ale articolului pentru care garantam ca sunt reale deoarece autorul este complet afon la photoshop.

Note de subsol:

1. Cristian Sava (Cristi)

Cristian SavaBrav conducator auto profesionist, Cristi este persoana care il poarta pe sefu’ in toate peripetiile sale (da, sefu’ nu zboara cu avionul, dar asta e deja alta poveste)

.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.