Egipt, Idei de vacanta.

Hurghada, paradisul uitat

Fostul sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt a devenit la sfârșitul anilor ’90 un important centru turistic din Egipt. În prezent plajele de la Marea Roșie sunt vizitate anual de aproximativ un milion de turiști din toată lumea. De ce? Hurghada are o ofertă generoasă în ceea ce privește atracțiile turistice.

Să ne imaginăm împreună o săptămână de vacanță în Hurghada.

De plajă te-ai săturat, ai mers trei zile la Constanța cu familia sau în Vamă cu prietenii, ai făcut baie în mare, te-a ars soarele și vrei să încerci lucruri noi.

În prima zi o să faci un tur al orașului și poate cumpărături. Nu doar pentru tine, și tu ai primit suveniruri de la prieteni când s-au întors din vacanțe. Neapărat, o să-ți rezervi trei zile pentru a vizita Cairo și Luxor! Piramidele din Giza, bazarul din Cairo, Muzeul Egiptean, e păcat să nu le vezi. Apoi, a vizita sau a nu vizita Luxor. Evident, da, cu balonul cu aer cald! O să te oprești cu siguranță și pe Valea regilor (ai fost în centrul vechi, vei merge și aici), unde se află mormintele celor mai puternici regi din Egipt. Sigur ai timp și pentru templul Reginei Hatshepsut.

Te întorci în Hurghada, ce mai e de făcut? După atât drum, te duci să te relaxezi la băile turcești din oraș. Masaj, jacuzzi și saună – a doua zi ești gata de aventură. Ce să alegi? Scufundări cu submarinul în Marea Roșie, plimbări cu ATV-ul prin Safari sau pe cămile prin deșert? Păcat că stai doar o săptămână.

Contactează-ne, te putem ajuta noi să ajungi acolo, programul ți-l faci tu!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.