Stiri din aer.

Henri AppPort, prima aplicatie de mobil pentru un aeroport din Romania

Aplicatiile pentru aeroporturi sunt prezente in majoritatea tarilor din Europa – in Londra, Munchen sau Atena. Acum a venit timpul ca si Aeroportul Henri Coanda, cel mai tranzitat aeroport din Romania, sa aiba propria lui aplicatie de mobil destinata pasagerilor.

Oriunde ai fi esti gata de imbarcare. Cu noua aplicatie stii cat timp mai ai pana la imbarcare sau cum ajungi mai repede la poarta. Acum sigur nu vei mai pierde avionul.

Folosind Henri AppPort, disponibila deja pe iOS si Android, pasagerii afla informatii in timp real despre statusul fiecarei curse, practic, de acum poti avea pe ecranul telefonului tabela de plecari si sosiri.

aeroport

O data instalata aplicatia, pasagerii au posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghiseele de check in aferente fiecarui zbor, precum si portile de imbarcare. Harta prezinta si pozitionarea magazinelor, farmaciilor, a standurilor cu ziare si reviste sau a birourilor de inchirieri masini, iar cei care descarca aplicatia Henri AppPort beneficiaza de reduceri la toate acestea, precum si in restaurantele si cafenelele din aeroport.

Mai mult, aplicatia indica utilizatorilor care este cel mai scurt traseu catre aeroport si starea vremii din Bucuresti si din orasul de destinatie.

Aplicatia Henri AppPort are variante atat in limba romana, cat si in engleza si poate fi descarcata gratuit de aici.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.