Concursuri.

Haideti cu noi la Mobile Advertising Congress!

Probabil ati aflat si daca nu ati aflat va spunem noi ca Bucurestiul va gazdui joi, 25 februarie 2010, cel mai important eveniment dedicat publicitatii pe terminalele mobile din Europa Centrala si de Est.

Mobile Advertising Congress, eveniment organizat de The Marketer Group in colaborare cu Vodafone Romania, va fi gazduit la Hotel Intercontinental si se va bucura de prezenta multor speakeri de talie internationala.
Alaturi de prezentari, studii de caz foarte interesante si o competitie creativa, participantii vor avea si sansa de a castiga unul dintre premiile oferite in cadrul unei tombole organizate. Dintre cele mai tentante premii semnalam un voucher in valoare de 1000 Euro de la Harley Davidson si un telefon HiTech.

De ce va povestim toate acestea? Pentru suntem unul dintre partenerii evenimentului si pentru ca vrem sa luam cu noi pe doi dintre voi. Asa ca ne-am gandit sa va lansam o provocare:

Postati intr-un comentariu parerea voastra asupra modului de utilizare si a gradului de  eficienta a mobile advertisingului in cazul unei agentii de turism si primele doua pareri cel mai bine argumentate vor aduce posesorilor acestora o invitatie la eveniment.

Se vor lua in considerare toate comentariile postate pana maine la ora 14.00  iar numele castigatorilor vor fi comunicate maine la ora 15.00 atat aici cat si prin intermediul conturilor noastre de Facebook sau Twitter.  Deci stati aproape  !

Mult succes si asteptam sa bem o cafea impreuna cu cei doi castigatori !

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.