Grecia, Idei de vacanta.

Grecia – Top 5 destinatii de vacanta pentru familiile cu copii

Sunteti in cautarea unei vacante cu atmosfera de familie, vreti ca cei mici sa aiba posibilitati multiple de distractie, iar apa mariii sa fie calda? Grecia este ceea ce cautati. Copiii se pot juca in siguranta pe plaja, se vor bucura de apa limpede a marii, in timp ce parintii stau linistiti pe sezlong.

Aflati care sunt cele mai bune destinatii de vacanta impreuna cu familia din Grecia.

Creta. Plaje exotice bine organizate, cu nisip fin si ape de azur sunt ideale pentru copii. Gouves, Agia Pelagia, Hersonissos sunt cateva zone de pe insula preferate de familii. Majoritatea hotelurilor au facilitate pentru copii – piscine pentru copii, locuri de joaca amenajate, club, programe de animatie,  baby-sitting si chiar meniuri pentru cei mici.  Iar dupa o zi de balaceala, vor fi incantati de o vizita la Cretaquarium din Heraklion, pentru a explora lumea magnifica a Marii Mediterane – de la rechinii pradatori, la caluti de mare sau meduze spectaculoase.
creta

Rodos. Peisaje naturale uimitoare cu paduri de pini si chiparosi, plaje cu nisip auriu, ape limpezi si monumente arhitecturale va asteapta in insula Rodos. Majoritatea plajelor au fost premiate cu Blue Flag (Steagul Albastru), datorita apei excelente si sigurantei, ideale fiind pentru copii. Cele mai cautate locatii sunt Ixia, Lindos, Kalithea sau Ialyssos. Profitati la maxim de vacanta si duceti-I pe cei mici la Acvariul sau in Valea Fluturilor. Sigur vor fi incantati.
rodos

Corfu. O insula care imbina natura verde si albastrul marii intr-un peisaj magic. Plantatii de maslini, chiparosi, anemone, orhidee colorate se pot vedea pe tot drumul pana la plaja. Iar apoi nisipul si apa albastra completeaza frumusetea acestei insule ionice. Ca si Rodos, in insula Corfu sunt plaje premiate cu Blue Flag, iar zonele cele mai appreciate sunt: Dassia, Kavos, Agios Gordios, Benitses, Acharavi.
corfu

Zakynthos. Este un loc idilic atat pentru copii, cat si pentru parinti. Inconjurata de vegetatie, de plantatii de maslini, oferind opere arhitecturale impresionante, plaje albe cu pietris si ape limpezi, insula pare sale aiba pe toate. Plaje linistite, unde copiii se pot juca si bucura de mare, taverne de familie cu vedere panoramice la mare. Nu trebuie sa ratati broscutele Caretta, cei mici vor fi fascinate.
zante

Halkidiki. Cu ape limpezi si nisip moale si fin, Haikidiki este destinatia ideala pentru familiile cu copii. Peninsula Kassandra  este cea mai dezvoltata zona turistica, fiind sic ea mai apreciata de familiile care merg in vacanta cu cei mici. Plajele albe alterneaza cu padurile de pini, oferind vederi panoramice spectaculoase, impreuna cu muntii inalti si lagunele albastre.
Dar si Ouranoupolis, Kallithea, Armenistis sunt printre zonele cautate de parinti. O vizita la pestera Petralona este o atractie fascinanta pentru cei mici.
halkidiki

Bucurati-va de vacanta, calatorind in Grecia cu familia. Veti reveni, cu siguranta! Profitati de reducerile pe care Paralela45 vi le-a pregatit.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.