Dubai, Idei de vacanta.

Experiente in Dubai

Caldura, shopping, plaja, safari in desert, cladiri impresionante, toate asezonate cu delicii din bucataria orientala, care iti vor incanta simturile – Dubai este cel mai modern oras din Orientul Mijlociu, cu o infrastructura inovatoare si cladiri spectaculoase, celebre in toata lumea pentru stralucirea si aspectul lor futurist.

dubai

Dintre numeroasele posibilitati de petrecere a vacantei, exista cateva activitati care merita incercate, odata ce ai ajuns in Dubai:
Safari in desert
, unde vei vizita corturile beduinilor si vei intra in contact cu un stil de viata total diferit. Poti face o plimbare cu camila, sau poti incerca un tatuaj semipermanent.

safari dubai

Vizita la Burj Kalifa, cea mai inalta cladire din lume.

burj-khalifa-dubai
O plimbare cu Pink Taxi – o companie de taxi care are masinile roz, iar soferitele primesc in masina doar doamne imbracate in roz.

women-only-taxi
Shopping-ul in Dubai exercita o atractie irezistibila, datorita faptului ca aici vei gasi produse variate, de la haine de marca si bijuterii, pana la produse hi-tech si mirodenii dintre cele mai neobisnuite la cel mai bun pret. Cateva dintre cele mai importante locuri sunt Gold Souk, un magazin cu bijuterii de aur, platina, diamante si argint la preturi accesibile; Mall of the Emirates, cu o varietate incredibila de produse si servicii; bulevardul Sheik Zayed Road nu trebuie ratat in acest turul de shopping.

mall

Orice ai face in Dubai, te vei simti ca intr-un vis care a devenit realitate. Daca te-am convins, pe site-ul agentiei Paralela 45 gasesti cateva hoteluri pentru toate gusturile si toate bugetele.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.